Maxi-Cosi is al 25 jaar een begrip op het gebied van veilig vervoer van kinderen in de auto


maxi-cosi-axissfix-air-nomad-black-3-1024x768

Vroeger zaten we gewoon los in de auto, heel makkelijk want als je moe was ging je gewoon lekker op je zij liggen en slapen. Inmiddels weten we gelukkig al jaren hoe gevaarlijk dit is en zijn er strenge regels ingevoerd voor auto stoeltjes. Autostoeltjes zijn er van veel verschillende merken maar in Nederland moeten ze wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. Momenteel is mijn vriendin zwanger en wordt ik met regelmaat baby winkels ingetrokken. De ene winkel nog groter dan de andere. Hoe weet je wat je moet kiezen tussen zo'n enorm assortiment van verschillende merkenen modellen?

Sinds hun introductie in 1984 heeft Maxi cosi zich al jaren bewezen als betrouwbare autostoel. Door hun uitgebreide collectie in kleuren en modellen is er altijd wel een stoel die bij jouw kindje en zijn of haar leeftijd en behoeften past. Naast het ruime assortiment autostoelen hebben ze ook een mooie selectie kinderwagens. Er is veel veranderd sinds ik moeder werd. Ik kan me niet herinneren dat wij vroeger een stoel hadden die je naar je toe kon draaien. Het had in iedergeval heel veel gedoe gescheeld, haha.

Zelf heb ik ook altijd gekozen voor een autostoel van her merk maxi-cosi want veiligheid voor alles. Ivy haar eerste stoeltje was een hele hippe met roze en rood. Daarna had ze een roze met bloemen. Het fijne aan Maxi-cosi is dat ze ook nog goed doorverkopen na gebruik, al wordt tweedehands aanschaffen wel afgeraden want na een ongeluk mag de stoel niet meer gebruikt worden en je weet natuurlijk nooit wat de stoel allemaal al heeft meegemaakt. Wat voor stoeltjes heb jij altijd gekozen?

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge