Hoe gaat het nu?


shutterstock_407903728

Ja ja, ik weet het..het bloggen staat op een heel laag pitje. De meesten weten dan ook waarom. Ik ben namelijk september begonnen met een HBO opleiding Social Work. Zal meteen bekennen dat dat best pittig is met kind en werk. Een paar keer wilde ik zelfs al opgegeven, waarom doe ik mezelf dit aan? Ik hou me vast aan het gevoel dat het mijn droom is en ik zo graag mensen wil ondersteunen hun grip op hun leven te herpakken. Social work is een combinatien studie van SPH, Maatschappelijk werk en creatieve therapie. Ik heb vrijdag weer een tentamen gehad dus fingers crossed!

Met Ivy gaat het goed, momenteel zit ze in groep 3 en lezen gaat als een speer. Ze is net afgezwommen voor haar B diploma en heeft nog elke week enorm veel plezier op scouting. Scouting doe ik trouwens ook nog steeds naast alle moetjes.

Je kunt wel stellen dat ik niet kan wachten tot deze opleiding erop zit. Nog even aanbikkelen :) Helaas zal ik daardoor niet zoveel bloggen ondanks dat het regelmatig nog kriebelt. Hierdoor neem ik tussendoor nog wel eens opdrachtjes aan hier en daar. Dan kan ik toch nog even los ;)

Tot snel!

image studie by shutterstock

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge