Stickers met je leukste foto’s


download-1

Ik weet niet hoe dat zit bij jullie kids maar die van mij is obsessed met stickers. Als ze ergens een velletje van in handen krijgt dan worden deze niet bewaard voor de vriendenboekjes, nee allerlei tekeningen en kunstwerkjes worden opgeleukt. Binnen de kortste keren zit alles vol met allerlei vrolijke en glitterige plaatjes. Toevallig hadden we laatst weer een vriendenboekje hier thuis en ik heb me echt rot gezocht naar een paar kleurijke overblijfsels die de eerste lichting nog net hadden gemist. Met mazzel vond ik nog wat restanten pony stickers en kon ik wat bloemen gebruiken van paas ei stickertjes die we nog niet hadden gebruikt.

Ik vroeg me laatst nog af waarom mijn halve huis onder de stickers zit inlcusief haar Ikea keukentje. Maar toen dacht ik aan vroeger en ik herriner me dat bij mij thuis maar ook bij vriendinnen ook altijd alles onder de stickers zat. Wat maakt het toch dat kinderen zo los gaan met stickers? Stickers vind je in alle soorten en maten. Ik heb het nu over de kleine stickertjes maar overal waar je komt en kijkt kom je stickers tegen. Etalages, beplakte vloeren, muren etc. De supermarkt, de dokter, de school. You name it. Dit zijn stickers die ietsjes groter van formaat zijn.

Weet je wat helemaal tof zou zijn? Als je je eigen stickers zou kunnen ontwerpen. Weet zeker dat mijn dochter het geweldig zou vinden als ze alles met haar eigen hoofd kon onder plakken, haha. Zelf kan je natuurlijk ook nog grappige stickers laten bedrukken voor bijvoorbeeld iemand's auto tijdens een verjaardag. Eigenlijk is je eigen creativiteit in deze de limiet. Hebben jullie wel eens zelf stickers gemaakt en wat maakte je dan?

 

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge