De leukste kledingmerken voor kinderen


logo

Ja ja, ondanks dat moeder natuur nog een soort van ´last hooray' doet komt het einde van de winter langzaam in zicht . Wat is er behalve lekkerder weer zo fijn aan deze verandering? Juist! Kinderkleding shoppen met korting. Als moeder en vooral als bloggende moeder leer je steeds meer kinderkleding merken kennen maar dus ook leuke kinderkleding webstores! Zoals Wildstore.nl

Wildstore.nl heeft een uitgebreid assortiment merkkleding voor kinderen maar en wat ik misschien nog wel het leukste vind aan deze website is dat je hier voor het hele gezin kan winkelen. Ze hebben namelijk ook een uitgebreide dames en heren collectie. Dit is wel uniek, meestal is het of-of.  Vanaf 49,95 heb je al gratis verzending en verzonden binnen 1 á 2 werkdagen. Voor iedereen in 1x bestellen is dus altijd een goed idee. Naast kleding kan er ook terecht voor schoenen en accesoires.

Wanneer je nieuwe webshops ontdekt, ondek je vaak ook nieuwe merken kende jullie Quapi bijvoorbeeld al? Quapi is net als Dirkje een echt Nederlands kledingmerk en bestaat uit allemaal fleurige en kleurige kleding. Nederland wordt steeds rijker met kindermode en als fashionable mama met kleine fashionista's als kids moet je natuurlijk wel up to date blijven ;) Ik heb mijn oog laten vallen op een koraal roze Cars zomerjas. Hebbuhhhh haha. Ivy vind hem gelukkig net zo mooi als ik ;)

Wat is jullie favoriete kleding merk? Hadden jullie deze webshop al gespot? Neem snel een kijkje, ze hebben momenteel een mooie sale op kinder, dames en herenkleding dus shoppen maar!

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge