Disney On Ice Betoverende Werelden


 

betoverende-werelden-hrWat een geluk we mochten dit jaar wederom naar Disney on Ice, stiekem wordt dit een beetje onze jaarlijkse traditie en zijn we elk jaar de shows een beetje aan het vergelijken. Dit jaar heeft Disney weer een mooie en onverwachte show neergezet, waarin Barbie en Ken absoluut de hoofdrol spelen in het Toy Story verhaal. Ik had Toy Story 3 niet gezien dus dit verhaal was helemaal nieuw voor mij en ik kon dat wel waarderen. Vooral de scene waarin Ken allerlei verschillende outfits aandoet vond ik erg leuk want we hoorden meteen allemaal oldies.

img_1915

Ik wist dat Cars dit keer naar de show zouden komen en ik heb me van te voren eigenlijk niet afgevraagd hoe dat vormgegeven zou worden, toch was ik erg verrast toen de auto's op het ijs reden! We vroegen ons allemaal of hoe ze dat deden! Net als ieder jaar steelde Anna en Elsa absoluut de show en ondanks dat ik dit nu al 3x heb gezien blijft het prachtig. Het gebruik van de lichtjes, decor en effecten.. het blijft je verbasen terwijl je samen met alle kinderen luidkeels meezingt met alle hits.

Om toch een beetje kritisch te zijn heb ik eigenlijk alleen maar 1 minpuntje.. Ariël staat natuurlijk ook op de poster en ondanks dat de kleine zeemeermin uitkwam toen ik 10 was en dus inmiddels een beetje vintage is hoopte ik dat ze in iedergeval haar hits er een beetje in verwerkten. Helaas was het verhaal echt enorm fast forward en hoorde je alleen het liedje "kus haar dan." Er gebeurde heel veel in een hele korte tijd omdat ze binnen de gestelde tijd het verhaal wilden vertellen. Ik snap dat je niet 4 volledige verhalen kan neerzetten maar ik denk dat ze show meer gebaat was geweest bij bijvoorbeeld alleen 1 liedje, toch ben ik blij dat mijn favoriet de kleine zeemeermin in zat dus ik wil er niet teveel over vallen ;) Zeker omdat de show verder zo super leuk was.

img_1911

Ivy en ik hopen dat Vaiana volgend jaar haar opkomst maakt want dat is hier in huis nu de absolute nieuwe favoriet. We hebben er in iedergeval nu al weer zin in! Zijn jullie dit jaar naar Disney On Ice geweest? Wat vonden jullie er van? Laat een comment achter ;) Als je nog wilt gaan bestel dan snel even wat tickets. Je hebt ze al vanaf 18,- en ze spelen nog t/m 30 december! https://www.disneyonice.com/nl/nl-nl/betoverende-werelden

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge