Baby boom shoppen


kids-up-kids-up-romper-zwart-straight-outta-my-cri

Ken je dat? Ineens krijgt iedereen om je heen rond hetzelfde moment een baby en nu moet je nog creatief shoppen. Je wil graag iedereen iets unieks geven, maar wat eigenlijk? Ik kwam er tijdens het winkelen al snel achter dat ik het stiekem heel lastig vond. Want hoe weet ik zeker dat degene waar ik voor shop het wel leuk vindt. Ik bedoel, smaak is zo persoonlijk en ik zou het echt heel vervelend vinden als mijn aankoop ergens onderin een kast verdwijnt. Ik ben echt anti uniseks kleding, geen idee waarom maar ik vind gericht zoeken zoveel leuker.

Zelf koop ik meestal kleertjes in een wat grotere maat omdat bijna iedereen 'new born' doet bij een geboorte. Mijn persoonlijke voorkeur is kleertjes met leuke teksten, die onderscheiden vaak zo leuk of hebben een knipoog. Bij Jayno vind ik wel heel leuke kleding voor baby's maar ook voor grotere kinderen en wat een geluk er is momenteel een grote sale!

Ik probeer dit blog te schrijven maar raak steeds afgeleid door alle goede deals! 215 pagina's met uitverkoop! Daar ben ik voorlopig wel even zoet mee. Waar was dit soort leuke kleding toen ik kind was?. Ik ga voor Ivy even op zoek naar een nieuwe jas. Ja,ik was zo bijdehand geweest om een witte winterjas te kopen.. Ik dacht toen nog dat mijn dochter heel lady like zou zijn, haha. Maar goed, haar witte jas is meestal dus zwart of grijs en ik was me een slag in de rondte. Meteen ook maar even kijken naar een leuk jurkje voor de kerst en natuurlijk alle baby pakjes ;) Jeetje, zoveel keus.. ik kan niet kiezen! Jullie ook iets leuks gespot tijdens deze sale?

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge