Video van de Sint 20


foto8

Aanstaande zaterdag is het al weer zo ver! Sinterklaas komt weer aan in ons koude kikkerlandje. Bijna elk kind kijkt vol spanning elke avond naar het Sinterklaasjournaal en ojee alle pakjes zijn van de boot gewaaid samen met het grote boek.  Zal dat wel goed komen? Ook dit jaar kregen wij weer een berichtje van de Sint. Dit keer per flessenpost omdat het zo enorm aan het stormen was op zee. Hierin vertelt hij dat hij graag twee speciale gepersonaliseerde dvd's wil weggeven aan twee hele leuke gezinnen!

Hoe gaaf is dat?!

foto18

Op www.videovandesint.nl kan je deze gave video speciaal voor jouw kindje samen stellen! Een film maken is niet moeilijk voeg foto's toe en de naam van jou kleine en de Sint zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je deze video nog voor pakjes avond zult ontvangen!  Je kan er zelfs voor kiezen om een tekening of foto toe te voegen zodat deze te zien zal zijn op het prikbord van Sinterklaas! Dat maakt de film nóg specialer en nóg persoonlijker!

In onderstaande video leggen ze het allemaal nog even uit!

Wil je 1 van deze 2 dvd's in de wacht slepen? Like dan even onze facebookpagina en deze actie, deel ons bericht openbaar en laat een leuke reactie achter op deze blog post!

De twee winnaars worden 22 november bekend gemaakt! Dat geeft je nog genoeg tijd om deze gave video te maken.  Maar wacht niet te lang want het zou zonde zijn als hij net niet op tijd binnen zou zijn. Let op: als je een naam hebt die nog niet in het systeem staat duurt het wat langer omdat de Sint deze nog even moet opnemen.

08-728-90


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

20 thoughts on “Video van de Sint

 • Klien

  Oh wat een geweldige actie voor mijn zachte peuter van 2,5. Dex was vorig jaar al wekenlang in de ban van Sinterklaas en ook dit jaar is hij er weer volop mee bezig. Het bijzondere is dat doordat hij het idee heeft dat zwarte pieten alles zien (wat natuurlijk ook zo is!), hij in een klap zindelijk is overdag. En dat vinden wij dan weer een mooi cadeautje zo vlak voor de komst van zijn zusje in januari.

  Wij doen graag mee met deze actie en duimen voor deze mooie prijs.

 • Barbara Gelens

  Vorig jaar hebben we zo genoten van het verhaal
  Dat ik deze verrassing dit jaar graag herhaal
  De hele familie wordt dan weer genoemd
  Al is er 1 lid nog niet zo beroemd
  Zij is namelijk nog niet lang in ons gezin
  Maar de film is voor de kinderen pas compleet met haar erin
  Sint mag dit jaar dus iets zeggen over een viervoetig kleintje….
  Een lieve asielpoes met de zelfbedachte naam Nijntje!

 • Michele

  Ondanks wat hij laatst van de grotere kinderen te horen kreeg, gelooft die van mij nog stellig dat Sinterklaas echt bestaat. Een speciale video boodschap van de goed heilige man ontvangen, nou daar zal hij van op kijken!

 • Carla Vork

  Wat zou het geweldig zijn als opa en oma (wij dus) 3 december als alle kleinkinderen en kinderen er zijn een DVD opzetten en de kleintjes worden toegesproken door Sint en Piet. Zou echt geweldig zijn.

 • Linda Vergouwen

  Wat een feestje wordt het zo met sinterklaas!!
  Nou onze zesjarige fan die kan echt niet wachten totdat hij komt. Doe dus graag mee voor onze jongens

 • Viv Schobben

  Ohhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van 6 kan niet wachten! Sinterklaas is een hot item hier in huis. Lijstjes worden gemaakt, de intocht staat groot op het prikbord, 1000 en 1 vragen worden er gesteld en we gaan uiteraard nog naar de Sinterklaas film. Het zou toch super leuk zijn om hem met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen. Glunderende oogjes gegarandeerd!

 • Mieke Stam

  oh wat leuk zeg! ik denk dat Xander dit jaar voor het laatst gelooft in Sinterklaas, het zou leuk zijn om dat af te sluiten met een leuke video, ik waag een kansje voor hem <3

 • Marian B

  Volgens mij vindt iedereen met kinderen die geloven dit leuk! Ik in ieder geval wel! Vorig jaar voor het eerste eentje besteld en het was een groot succes. Zou ook erg leuk zijn voor dit jaar, helemaal om er eentje te mogen winnen!

 • Mira Schuttevaar

  Wat supertof voor onze Sinterklaasfan! Hij heeft het hele jaar door Sinterklaasfilmpjes gekeken op Youtube en is helemaal blij dat de beste man morgen weer komt 🙊

 • Jolein jolein

  Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus 🤣 En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar 🍀

 • Saskia van der Heijden

  Leuk!!
  Mijn 2 dochters zullen dit geweldig vinden!!
  En ik denk ik ook… zo veel te leuke verhalen over gehoord!!
  De voorpret en dan de gezichten van de kinderen…
  Deze HulpSint Mama waagt graag een kans!!
  Liefs van Saskia van der Heijden;)