nijntje is 1 jaar!


We kennen allemaal natuurlijk wel Nijntje het lieve kleine konijntje. Nijntje is jarig! En ze is 1 jaar geworden! Tenminste,dat wil zeggen ze is al een jaar lang te vinden in de winkels van modeketen C&A en om dit te vieren waren Roxas en ik uitgenodigd om dit grote feest mee te gaan vieren! Lees en kijk vooral mee naar ons verslag van deze heerlijke middag! Toen we de straat in kwamen rijden zagen we aan de vlaggetjes en fel gekleurde ballonnen precies waar we moesten zijn.

20171018_145354
Er stond een bar vol drankjes en lekkere hapjes voor de volwassenen en kinderen. Roxas dook al meteen op een van de vele tekentafels af waar hij druk aan de slag kon gaan met een mooie Nijntje kleurplaat te maken. Tot dat hij het vliegtuig van oom vliegenier zag staan! Dat was natuurlijk volgens eigen zegge "vet cool" en daar zat hij vervolgens in tot dat ik toch wel echt vond dat andere kinderen er ook best wel even in mochten spelen.verder konden alle kinderen geschminkt worden en Roxas koos voor de stoere gele leeuw van Nijntje. Ik heb hem serieus nog nooit zo stil en aandachtig zien zitten op een stoel! misschien moet ik ze maar af en toe eens inhuren voor thuis.

20171018_151344

Langzaam stroomde iedereen binnen en begon het grote feest van Nijntje! Waar we natuurlijk allemaal voor waren gekomen. Om dit goed te vieren ligt er vanaf vandaag een gloednieuwe limited black & white Nijntje collectie in de winkel. En wij hadden de eer om al even een dagje eerder te gaan spieken bij deze super stoere en toch ook weer schattige collectie van Nijntje.

 

        sneak peek van de nieuwste collectie

20171018_151906

20171018_151910

door een rondrennende
( lees weglopende) peuter
geen betere foto's kunnen maken
maar de collectie is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij de C&A

 

 

 

 

20171018_153646

 

Er was ook een super gave C&A winkel nagemaakt van Karton in de stijl van Dick Bruna zodat de kinderen heerlijk winkeltje konden spelen terwijl de moeders aan het kletsen en shoppen waren. Deze werd officieel geopend door Liza Sips en alle kinderen. Maar Roxas zou Roxas niet zijn als hij even 3 keer voor de opening nog even snel onder het lint door glipte om even alles over hoop te halen. Het liefst wou ik mij even verstoppen in mijn trui. Tijdens het voorwoord van Liza Sips riep Roxas alleen maar waar is Nijntje nou? Want tja ik had hem beloofd dat die ook aanwezig zou zijn. Na het aftellen werd dan eindelijk het lint door geknipt en mochten alle kinderen letterlijk los gaan.

 

20171018_154918_001

Roxas dook er meteen op af maar al heel snel vond hij het toch te druk en zocht een lekker rustig plekje aan de tekentafels op. Kon ik mooi meteen even tussen de kleren snuffelen.Helaas hing er in Roxas zijn maat nog maar 1 shirtje dus ik ga zeker binnenkort even de stad in om bij de collectie te kijken! Ook kocht ik nog een setje met lieve kleine Nijntje broekjes aangezien ik nog al wat zwangere vriendinnen heb komt dat altijd wel te pas om een keer cadeau te geven en ze waren ook zo schattig ik kon ze niet laten liggen!

Na een luidkeels lang zal ze leven kwam Nijntje zelf de taart aan snijden en iedereen kreeg natuurlijk een stukje! net wanneer ik alvast wat kleren aan het kopen was natuurlijk. Roxas is als de dood voor mensen in poppen pakken dus ik was bang dat hij in paniek raakte maar tot mijn grote verbazing zong hij nog harder mee dan de rest

20171018_150032

20171018_150000

Nou heeft hij het niet van een vreemde,het was er druk en warm dus hij zocht zelf al wel weer een rustig plekje op bij de bank om even heerlijk wat boekjes te lezen en toen iedereen zn taart op had en Liza Sips een verhaaltje ging voorlezen op diezelfde plek was hij weer heel snel verdwenen naar de andere kant van de zaal om weer lekker te gaan kleuren en wat te drinken. Maar dat mag de pret niet drukken.Hij heeft zich heerlijk vermaakt en ik ook zeker! We gaan zeker binnenkort nog even kijken of we nog wat meer in zijn maat kunnen scoren bij de C&A want voor de prijsjes hoef je het echt niet te laten! Een setje met 2 broekjes kostte bijvoorbeeld maar €14,90 en het shirt wat ik voor Roxas scoorde maar €6,90

20171018_161359

 

Na het voorlezen kwam nijntje weer
en durfde Roxas het zelfs aan om
samen met mij op de foto te gaan met Nijntje. 

 

20171018_171056

Onze gescoorde aankopen van de nieuwe limited black & white collection

Na een lange warme middag zijn we lekker naar huis gegaan maar niet zonder lege handen. We kregen nog een goed gevulde goodiebag mee. Het meeste heeft hij al ingepikt maar de mooie beker ga ik nu lekker even een kopje thee in maken!

20171018_170905

Nijntje en C&A bedankt voor deze leuke gezellige middag!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge