Lego world 2017 + Winnen!! 30


lego-world-logo-800x291

Het is alweer tijd voor de 17e editie van LEGO World Nederland. Het grootste LEGO spektakel ter wereld vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, van 18 tot en met 24 oktober. LEGO World is dan ook hét perfecte familie uitje tijdens de herfstvakantie! De toegangsprijs van dit gigantische LEGO evenement is 19,50 euro waarbij kinderen tot 2 jaar gratis mee naar binnen mogen.  

Er vinden dit jaar weer een heleboel bijzondere activiteiten plaats tijdens LEGO World! Het spelen met LEGO stenen zal spannender worden dan ooit waardoor zowel jong als oud hiervan kan genieten. Zo kunnen de echte waaghalzen, de LEGO Star Wars mega tank van wel 12 meter lang gaan bewonderen en de autofanaten kunnen kijken naar de presenatie van de LEGO McLaren racecar. Vervolgens kunnen de LEGO Friends meiden zich wanen in winterse sferen en zo van de ijsberg naar beneden glijden! 

151023_legoworld-hires-77

Één van LEGO's laatste ontwerpen, is de dromentroon waar nog meer spannende dingen rond gaan gebeuren. Ben je meer fan van geprogrammeerde robots of een douche van LEGO steentjes? Maak je dan geen zorgen, want ook die zijn aanwezig dit jaar. Voor diegenen die liever het heft in eigen handen nemen, kan er zelfs meegebouwd worden aan een gigantische politie truck van 2,5 meter hoog. 

Wat je ook niet mag missen, is de levensgrote Draak waar stoom uit zijn neus komt en die een indrukwekkend geluid maakt. Tenslotte kunnen de bezoekers van LEGO World hun minifiguren omruilen in de ruilhoek en er kan ook een LEGO Batman film in de bioscoop bekeken worden. 

151023_legoworld-hires-16

Zo zie je maar weer, alles is mogelijk op LEGO World! 

Wat een feest we mogen 2 tickets weggeven! Laat ons snel in de comments weten wie jij mee gaat nemen naar dit leuke evenement en vergeet ons natuurlijk niet te liken op Facebook :) Delen = lief!

Kijk voor meer informatie over dit event op de website.

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

30 thoughts on “Lego world 2017 + Winnen!!