Wet van Murphy


shutterstock_725774590

Zoals jullie weten ben ik begonnen met een HBO studie Social Work. Vrijdag de hele dag naar school en 2 dagen stage, erg leuk allemaal maar wel druk. Naast student is mijn taak natuurlijk gewoon moeder zijn. Dus ik moet mijn taken goed combineren. Mijn plan lijkt echter een beetje vervloekt of zo, want terwijl ik wachtte om te starten met school kreeg ik allerlei vervelende gezondheidsklachten. Ik heb bloedarmoede wat maar niet onder controle komt omdat ik niet tegen de pillen kan. Ik heb waarschijnlijk een nek hernia en een instabiele schouder. Dit houdt in dat ik constant pijn heb en een tintelende hand/vingers. Dit maakt zwaar werk onmogelijk en alles achter de computer een enorme uitdaging. Tenzij ik mijn laptop op schoot neem kan ik eigenlijk verder niets.

Om het geluk nog even extra te tarten laat Ivy laatst per ongeluk ijsthee over mijn laptop heen vallen waarna hij niets meer deed. Wonder boven wonder kon hij gemaakt worden en was hij weer helemaal goed tot ik vrijdag na de les mijn rugzak omzwaai en het bandje erdoorheen glijdt. De banden zijn altijd aan het eind verdikt zodat het er niet doorheen kan glijden maar het was me helemaal niet opgevallen dat deze tas dat niet had. Boem! Een harde bonk en mijn schooltas met laptop lag op de grond. Tijdens de les pak ik de laptop uit de tas, hele zijkant afgebroken en een scheurtje aan de bovenkant. In mijn hoofd heb ik even in 15 talen gevloekt..

Na een bezoekje aan de tandarts vorige week kreeg ik ineens een pijnlijke kaak, wat na 3 uitstapjes naar de tandarts resulteerde in een weekend spoed zenuwbehandeling. Pijnlijk, maar ik had er al eerder één gehad en dat was redelijk snel weer onder controle. Dit keer bleef de pijn aanhouden wat na uitstap #4 resulteerde in een antibiotica kuurtje. Fijn eindelijk iets dat misschien effectief de uitdaging aan gaat. Ik slikte meteen braaf mijn pillen en toen: jeuk! Overal jeuk, krapte me gek. Are you kidding me? Denk dat we kunnen stellen dat het allemaal niet zo erg meezit momenteel.. Hopelijk nu een beetje meer geluk, haha.

Hebben jullie wel eens zo veel pech gehad achter elkaar?

image verbonden zakenman by shutterstock

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge