Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden – TICKETS WINNEN!! 48


betoverende-werelden-hr

Feld Entertainment’s spectaculaire ijsshow Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden brengt non-stop plezier met vier favoriete Disney verhalen en geliefde figuren uit Disney●Pixar’s Cars, De Kleine Zeemeermin, Disney●Pixar’s Toy Story 3 en met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy. De sterren van Disney’s Frozen zullen deze geliefde karakters vergezellen. Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

De koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden, nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen.

In Radiator Springs komen de levensgrote figuren van Disney●Pixar’s Cars – Bliksem McQueen, Takel en de rest van het team op het ijs. Door middel van state-of-the-art animatronica bewegen hun ogen en mond met elke draai op de bevroren snelweg. Takel zorgt voor een komische noot als het team van Disney ● Pixar’s Cars over het ijs scheurt en supersnelle stunts uithalen.

“Betoverende Werelden verbindt klassieke en nieuwe Disney verhalen,” zegt producent Kenneth Feld. “Het publiek wordt weggeblazen in Radiator Springs wanneer ze het onvergetelijke team van Disney●Pixar’s Cars tegenkomen. Ze zullen hun all-time favorieten zien, zoals De Kleine Zeemeermin en Disney●Pixar’s Toy Story 3 en een verhaal vol actie, magie en onvergetelijke karakters met Frozen beleven.”

Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van de hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Kijk voor meer informatie over de show en ticketverkoop op disneyonice.nl.

Nederlandse gesproken | Tickets vanaf €18,=

cars

WINNEN!!

Nog een paar maanden en dan is het weer zo ver! DIsney on Ice! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Wat moet je hier voor doen? Schrijf een reactie op dit blog welk Disney figuur de held van jouw kind is en deel ons facebook bericht en vergeet ons natuurlijk niet te liken ;)

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

48 thoughts on “Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden – TICKETS WINNEN!!

 • Claudia van Heck

  Wat zou dat GEWELDIG zijn voor onze drie lieve kids =D !! Ze hebben alle drie wel echt hun eigen favoriet, Daniek is en blijft stapeldol op Elsa, Isa gaat al jaren voor Minnie Mouse en verzamelt daar van alles van en onze Jesse is al heel lang de allergrootste Donald Duck fan die er is <3 !! Wij gaan duimen voor deze unieke, onvergetelijke, waanzinnig mooie ervaring!!

 • Danielle

  Voor mijn zoontje is dat Vaiana, hij vond het zo stoer dat ze helemaal alleen durft te varen, en hij vind haar kip zo leuk. Hij wil nu zelf ook een Hei Hei :-)

 • Marian Zw

  Voor mijn zoontje is dat nog steeds Cars en voor mijn dochter Elsa van Frozen. Oh wat zal dat een feest zijn als we naar zo’n mooie show mogen!

 • Anita klundert

  WAUW!!!! DIT IS ÉCHT SUPER GAAF 😍😍
  Mijn meiden zijn helemaal fan van Anna en Elsa, het zou fantastisch zijn als we hier naartoe mogen , zijn er nog nooit geweest en al zoveel leuke verhalen over gehoord 😃 zijn benieuwd! ! Wat zou ik graag mijn meiden hiermee verrassen 😍
  Ik doe hééééél graag mee!
  Groetjes Anita

 • Xiomara xavannah jesmay

  De helden van mijn jongste dochtertje zijn toch wel anne en elsa !
  Maar … cars vind ze echt te gek ! En die wilt ze zo graag in het echt zien 😍

  Mijn oudste dochtertje .. haar helden zijn toch wel de kleine zeemeermin en rapunzel

  Zou fantastisch zijn als ik dit mijn gezin mag beleven ❤

 • Alyt van der Heide

  Meegedaan op je Facebookbericht.
  Maar ook hier wil ik een reactie achterlaten.
  Mijn meiden zijn helemaal fan van Frozen.
  Wat een cool uitje is Disney on Ice.
  En wat gaaf dat De Kleine Zeemermin ook een rol speelt. Doe heel graag mee voor mijn meiden.

 • Sandy van der Kolk

  Mijn oudste is na jaren fan van Assepoester te zijn geweest nu dol op Rapunzel,
  mijn mannetje gaat nog voor Lightning McQueen en mijn jongste is net al moeders nog altijd ol op Winnie de Poeh :-)

 • Stephanie

  Dat is natuurlijk JESSIE van toy story! Mijn meiden waren nooit van de echte prinsessen dus jessie, een stoere cowgirl, die vinden ze natuurlijk fantastisch! Daarom lijkt mij deze show ook zoooooo gaaf! Alle toy story figuren op het ijs te zien! Jong of oud….disney blijft magisch!

 • Noor Linn Schlepers

  Wauw zeg! Wat een super leuke actie is dit! Wij doen dolgraag mee met deze fantastische winactie! Lijkt ons helemaal geweldig om mee te mogen maken! De kids zijn enorme FROZEN FAN en ook CARS doet het super goed bij onze jongen en meid! Als ik ze hiermee mag verrassen springen we zeker een enorm gat in de lucht! We houden 15 december dolgraag vrij in onze agenda en gaan nu heel hard duimen want deze prijs is SUPER WELKOM!!

 • Sonja Hubregtse

  Wie doet weer zo druk, druk, druk?
  Dat is natuurlijk Donald Duck !
  Al doet hij driftig, het is goed gemeend..
  Het is en blijft onze favouriete eend.
  Hij heeft een eigen blad met avonturen,
  daarin kan je lezen…wel uren !
  We willen hem graag eens over het ijs zien “schieten”,
  en van de winterse sfeer genieten.
  De kids zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  het is vast een fantastisch winterfeest…
  Laat het winterfeest maar gauw beginnen,
  hopelijk mogen wij deze kaartjes winnen… ;)

 • Hailey Ilani Jay

  De held van mijn kindjes? Poeh…..mag ik dan zeggen Walt Disney himself?

  Want, Disney werkt in ons gezin als therapie. Enne….ik denk in vele gezinnen!

  Zo kreeg mijn zoontje zijn eerste traan door een film dankzij de Leeuwenkoning, kreeg mijn dochtertje haat eerste angstmomenten tijdens het voodoo gebeuren rondom Tiana en deed het mij beseffen hoe belangrijk een zussenband is dankzij Frozen……

  Daarom is de oprichter van Disney onze grote held! Wij willen dolgraag ons jaar positief afsluiten, en hoe geweldig zou dat zijn als dat zou mogen met Disney on ice ♡♡♡♡♡♡♡

 • Nathalie Hellmig

  Whaaaaaaaaaaaaaa! dit is echt superleuk <3 Dit zou zooooooooo WAANZINNIG gaaf zijn voor dochterlief die helemaal weg is van Frozen <3 Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen met zo'n onvergetelijke avond, super SPANNEND! FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie

 • Lisette van

  Mijn oudste Sem is dol op Donald Duck en Micky Mouse, Daan de jongste is WILD van Cars :D en ik vind frozen toch wel heel erg mooi, duimen maar voor deze tickets !

 • Maureen Zuidema

  Mijn neefje is gehandicapt en kan niet praten,ik weet zeker dat hij dit helemaal te gek zou vinden als die hier met een vriendinnetje naar toe mag gaan die ook samen met haar in een instelling woont

 • Mark Lamberts

  Wow! dit is helemaal te gek :D ik wil heeeeeeeeeeeeel graag mijn kleine meid verrassen met tickets voor deze geweldige show! Ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker :D Eindelijk haar idolen Anna & Elsa ontmoeten, spannend!

 • Cynthia Licumahua

  Wowwwww wat super leuk deze actie😍😍.
  Ons gezin is gek op Disney, maar daar en tegen zijn we nog nooit naar een voorstelling van Disney on Ice geweest🙁.

  Dus hoe gaaf is dan deze actie….we wagen heel graag een gokje 😀😀.

  Wij vinden heel veel Disneyfiguren leuk, maar Olaf is toch wel onze favoriet ☃☃.
  Hoe leuk zou het zijn om Olaf op zijn schaatsen voorbij te zien dansen….yeahhhhhh🤗🤗.

  Bedankt voor deze actie en we gaan heel hard duimen.

  🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 • Marcia Kan

  Jaaaaaa, ook dit jaar waag ik weer een kansje! De aanhouder wint, toch?! 😜
  Tot voor kort was het een makkelijke keuze, Anna en Elsa favoriet bij mijn meiden Elisa (9) en Hannah (6). Echter, het Frozen-tijdperk lijkt voorbij te zijn (eindelijk haha). Nog niet zolang geleden hebben we de Cars films zitten kijken. Eerder eigenlijk een beetje links laten liggen, want immers voor jongens toch? Wat zaten wij ernaast, want wat een leuke film ook voor meiden! En u raad het al, Bliksem McQueen is toch eigenlijk wel heel erg cool volgens mijn dames! Ik ben helemaal weg van Rapunzel, wat een power-vrouw is dát!

 • Mirjam Hellingman

  Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zijn helemaal gek op Anna en Elsa van Frozen. De sneeuwpop Olaf vinden ze super grappig en ze hebben helemaal dubbel gelegen om alle mini sneeuwpopjes. Wat zou het geweldig zijn om met hen naar de ‘Betoverende werelden’ van Disney on Ice te gaan. Ik weet zeker dat ze helemaal betoverd zullen zijn!

 • Claire

  Wowwww 😍😍😍 Dat zou echt kei en kei leuk zijn 💗💗 samen met mijn vriend en onze twee meiden naar Disney on Ice 😍😍
  Frozen en dan met name Elsa is hier de absolute favoriet in huis!!!!!!! Dus die willen ze zeker weten dolgraag zien!!!
  Ik ga kei hard duimen 🍀🍀🍀

 • Mirella vd ven

  Aaaah dat zou echt heel leuk zijn!
  Hier twee kindjes in huis die allebei disney fan zijn
  Luna is helemaal gek van frozen. Afgelopen zondag haar verjaardag gevierd helemaal in frozen stijl. Ook papa en mama moesten er aan geloven en we waren dan ook verkleed als olaf en anna. Luna was die dag prinses Elsa. En grote broer was prins hans.
  Het was echt een super dag! Iedereen had genoten.
  Ryan gaat cars echt heel erg leuk vinden!
  Ik doe heel graag mee!

 • Sue

  Voor mijn zoon van 10 is Peter Pan zijn grote held. En dat is al zo sinds zijn peuter tijd. “Think of the happiest things. It’s the same as having wings.”

 • Christa lindhout

  Gewoon Mickey en minny. Lekker basic.
  Dat zijn de figuren die al zo lang bestaan en herkenbaar zijn. Wij doen graag mee met je actie. Geliked en gedeeld want we zouden graag willen gaan op 15 december. Ze is nu 8 en haar vriendin 9 en dan kunnen ze best wat langer opblijven.

 • Leonie de Koning

  Super Mammies, wat een geweldige betoverende winactie! Wij zijn er helemaal ONDERSTEBOVEN van. Wat zou ik graag samen met ons gezinnetje naar Disney on Ice gaan om daar de Disney figuren in het echt te gaan zien. In het bijzonder zou ons zoontje Tonnie, graag Donald willen zien. Groot favoriet sinds hij kan lezen! Het zou heel erg welkom zijn en een wens die uit zou komen. Uiteraard deel ik jullie actie op Facebook, zodat heel Nederland van deze mooie betoverende actie af komt af te weten <3.

 • Matthew Mati

  Mijn dochtertje is helemaal gek van Disney, vooral van Frozen. Ze wilt heel graag Anna en Elsa ontmoeten. Ze is 25 december jarig, dus dit is een perfect verjaardagscadeau. Ik zou heel graag met mijn gezin naar Disney On Ice gaan.

 • Juliet Juul

  Wauw wat een leuke actie! Ik wil graag met mijn broertjes en zusje naar Disney on Ice. Mijn broertjes zijn gek op Cars en mijn zusje vindt de figuren van Frozen helemaal geweldig.

 • Esther Dana

  Ik zou graag met mijn zus en lieve nichtjes naar Disney on Ice gaan. Ze zijn fan van FROZEN! Zou heel leuk zijn om ze in het echt te ontmoeten.

 • lisanne bons

  Mijn dochter zit op zeemeermin zwemmen dus je mag 3x raden wie ze helemaal te gek vindt. Ariel de kleine Zeemeermin. Ik ben en blijf dol op Mickey en Mini. En mijn vriend roept nu vanaf de bank dat hij Knabbelen en Babbel zo leuk vindt.

 • Marian van Dijk

  Yeah! Ik ga dolgraag met mijn man en onze zoontjes 15 december naar Holiday on ice in Rotterdam! Onze zoontjes zijn fan van cars en van heel veel andere Disney figuren trouwens. Bovendien ben ik 15 december jarig. Fantastisch om het op deze manier met mijn mannen te kunnen gaan vieren!

 • Bianca diks-vonk

  Voor beide kinderen geld een eigen Disney held: voor mijn dochter (6) is dat Woody van Toystory en voor mijn zoon (11) is dat het blauwe monster Lilo. Wat een geweldige ervaring zou dat zijn om met zijn 4tjes naar Disney on Ice te kunnen. Denk dat de kinderen het een super dag zou vinden, dat word het jaar 2017 in style afgesloten!!

 • Jolein jolein

  Oh wooooowww wat lijkt me dat super leuk !!! Ik zou dolgraag willen gaan met mijn man en onze dochtertjes :) Heerlijk even quality time met mijn gezinnetje 💝Mijn dochters zijn ect HE-LE-MAAL fan van frozen ;) Zoals bijna alle kindjes hahahha