Jezelf verwennen met nieuwe schoenen


shutterstock_559981684

Ik ga meteen eerlijk toegeven dat ik voor ik op scouting zat geen seconde heb nagedacht over sandalen. Laat staan over sandalen waar je lekker lang maar vooral fijn op kunt lopen. Zelf was ik altijd een simpel slipper mens. Hoefde niet duur te zijn, als ze maak lekker liepen. Vorig jaar zomer maakte ik de grote fout om met 32 graden de hele dag op slippers in een pretpark rond te lopen. Aan het eind van de dag waren mijn voeten helemaal kapot en liep ik echt op spijkers.

Tijdens een scouting kamp zag ik één van de andere leiding op Teva sandalen lopen. Ik vond ze eerlijk gezegd niet zo mooi maar dat zijn mijn wandelschoenen ook niet en deze lopen ook heerlijk. Terwijl ik in de warmte liep met mijn hele wandelschoenen aan liep zij heel relaxed overal naar toe met haar sandalen. Zeker in de ochtend, wanneer je van de tent naar het toilet moest rennen waren ze geen overbodige luxe geweest.

Door alle goede berichten over de Teva sandalen ben ik na dit kamp een beetje gaan googlen. Natuurlijk was dit midden in het seizoen en vond ik ze persoonlijk een beetje prijzig.  Nu zijn ze in de aanbieding zijn bij Schuurman schoenen is het misschien een mooi moment om deze alvast voor volgend jaar aan te schaffen. Ze hebben ze voor het hele gezin en in allerlei kleuren.

 Zelf heb ik mezelf net verwend met een paar nieuwe college schoenen, ben immers weer student :p Maar ik moet zeggen dat ik hier toch ook wel veel erg leuke modellen zie! Vrouwen en schoenen, what can I say.
Image teva via shutterstock

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge