5 tips om je kids te verwennen in de vakantie


lobbes

De zomervakantie zit er pas net op en de herfstvakantie is al weer in zicht. Ik vond dit echt een pittige vakantie want door het slechte weer moest ik mijn dochtertje heel veel binnenshuis vermaken. Soms lukte dit goed maar andere dagen wist ze niet wat ze met zichzelf aan moest. We hebben veel gespeeld en ondanks dat ik mezelf ook moest voorbereiden voor mijn studie, speelde ik regelmatig mee. Mijn dochtertje is gek op gamen. Minecraft, Skylanders.. Lego dimensions. Natuurlijk is dat echt iets van deze generatie maar ik mis dikwijls het echte spelen. Met gamen ben je vooral bezig de fantasie van een ander volgen. Dus ik ben groot fan van zelf spelen en eigen fantasie te gebruiken.

Lobbes is zo'n website waar je lekker veel creatief speelgoed tegenkomt. Ook veel hout speelgoed, dit vind ik zelf altijd erg leuk.

Tip 1:

Wanneer je kinderen net zo into gamen en Minecraft zijn is Lego Minecraft een goed idee.  Ze moeten alles lekker zelf in elkaar zetten en zijn daar wel even zoet mee.

 

Tip 2:

Play-Doh Breng het tot leven, kleinen is natuurlijk erg leuk, je moet er veel creativiteit en fantasie bij gebruiken. Hoe leuk wanneer je deze aan het eind tot leven kan wekken in een app?

 

Tip 3:

Binnen speelzand, er zijn heel veel verschillende setjes binnen speelzand tegenwoordig. Paw patrol, Frozen. You name it. Binnen speelzand heeft een andere structuur dan gewoon zand en kan je daardoor heel anders gebruiken. Wij hebben zelf een zandtafel met binnen speelzand. Succes gegarandeerd.

 

Tip 4:

Strijkralen, hier speelde ik zelf in mijn jeugd al mee. Ik heb wel eens die water kralen geprobeerd omdat dat uiteindelijk veiliger was. Maar stiekem blijven strijkkralen gewoon het leukst. Je hebt ze in leuke setjes, zo kan je bijvoorbeeld stoere dino's of een schattige Hello Kitty maken.

 

Tip 5:

Deze laatste tip is een handige voor thuis maar ook voor onderweg, in de auto, vliegtuig etc. Gewoon een simpel kleurboek met een paar mooie stiften of potloden. Een leeg tekenboek en een paar stickervellen en ze zijn een tijdje lekker zoet,

 

Welke tips hebben jullie nog om kinderen lekker bezig te houden tijdens de vakanties?

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge