Leuke (merk) kledingsetjes


jayno

Ik ben gek op merkkleding en stop dan ook regelmatig bij kinderkledingwinkels om even te neuzen. Helaas merk ik wel vaak dat net de maten die ik zoek uitverkocht zijn en ook mijn dochtertje ziet 301 dingen dus ik ben constant afgeleid. Op zulke momenten is internet shoppen een uitkomst en we hebben een hele leuke nieuwe winkel gespot: Jayno.nl. Ze hebben echt een heel ruim assortiment en mooie prijzen. Zo zag ik er een rokje voor €19,95 waar ik ergens anders pas geleden nog €35,- voor betaalde.

Je vindt hier echt de leukste kleding voor jongens en meisjes maar ook voor baby's. Naast een ruim assortiment kleding vind je hier ook nog knuffels, ledikant dekentje's en een heleboel leuke accessoires. De webshop ziet er erg professioneel en overzichtelijk uit waardoor je naar alle hartenlust kunt winkelen. Ivy zit in de meisje's categorie en alleen die afdeling heeft al 81 pagina's aan kleding.

Wat ik leuk vind aan deze webshop is dat er een heel stuk tekst en uitleg staat onder elke categorie zoals bijvoorbeeld de informatie onder de babypetjes over zon bescherming bij baby's. Ook bieden ze overal aan dat je contact op kan nemen via mail, telefoon of zelfs chat als je vragen hebt. Service vind ik zelf altijd enorm belangrijk!

Jayno is dus ideaal om te shoppen voor je eigen kinderen maar ook om cadeautjes te shoppen. Ze hebben 24 uur's levering dus ook last minute aankopen kun je hier goed doen. Boven de €49,- ontvang je je verzending binnen Nederland gratis. Met 121 pagina's vol sale ben ik voorlopig nog wel even zoet! Happy shopping ;)

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge