AFAS Sprookjes weken bij de Julianatoren + tickets winnen! 23


img_8943

We vonden het wel weer eens tijd worden voor een goede win actie en wat leuker dan een lekker dagje uit deze zomer (lijkt bijna herfst) vakantie! Het is veel slecht weer geweest maar er zitten zeker wel lekkere dagen tussen. Zoals de dag dat wij zelf een kijkje gingen nemen bij de sprookjesweken. Het was een heerlijk warme en drukke dag. Overal lachende gezichten, prinsen en prinsessen! Dat de Julianatoren populair is was die dag wel te zien. Ik weet niet of het extra druk was omdat het een speciale periode is, omdat het zomer is of omdat we allemaal hetzelfde idee hadden die dag maar het was een levendige boel. Hierdoor waren er een aantal dingen open die ik niet eerder had gezien, en ik was toch wel een x aantal keer geweest inmiddels.

img_8923

Er stond een hotdog kraampje (ik had meteen trek) een ijskarretje en zelfs het kaaskasteel was open. Deze ziet er open echt heel gezellig uit! Dus Julianatoren: vaker open gooien die hap ;) We hadden speciaal voor deze gelegenheid mijn vriendin met haar kids meegenomen, zo had Ivy gezellig haar vriendje en vriendinnetje mee om leuke dingen mee te doen. Over de attracties hebben we al vaker geschreven en ondanks dat die heel leuk zijn wil ik vandaag wat meer de focus leggen op de sprookjesweken zelf. Van Hoorne entertainment heeft namelijk weer een top productie neergezet in de Julianatoren. Wij zijn al langer fan van van Hoorne en zijn inmiddels naar een aantal musicals geweest van hen. Dus ik ben groot fan van deze samenwerking. Ivy is gek op shows en ook deze was weer heel erg leuk.

*Spoiler*

img_8907

De show die wij zagen ging over Hans en Grietje. De heks heeft in het hele land alle snoepjes weggetoverd en Hans en Grietje gaan deze proberen terug te halen. In hun avontuur worden ze ondersteunt door de andere prinsessen en samen gaan ze al zingend en dansend op zoek naar een oplossing! De kinderen vonden deze show erg leuk en de kinderen deden allemaal heel leuk mee. Wij vonden het zelf stiekem heel leuk Sita een keertje in het echt te zien, want ja.. jeugdsentiment ;)

img_8936

Jullie willen zelf natuurlijk ook een dag naar dit leuke park en 1 van de gave van Hoorne producties bekijken daar? Doe dan snel mee aan onze super win actie! Maak kans op 4 x entree! Volg ons op onze socials en laat een leuk berichtje achter onder aan dit blog en/of op Facebook. Wij kiezen de leukste reactie van onze Facebook likers uit (lees: niet zieligste) en laten 16 augustus al weten wie er heeft gewonnen zodat er nog tijd is om te gaan! (De tickets zijn ook na de sprookjes geldig dus je HOEFT niet al te gaan.)

fullsizerender

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

23 thoughts on “AFAS Sprookjes weken bij de Julianatoren + tickets winnen!

 • Anke

  Job en Cas in hun sas dat willen we graag zien.
  Dus we doen graag mee met de winactie!
  Ze zijn er nog nooit geweest en zullen dit top vinden!
  Sprookjes bestaan misschien toch…😊

 • Anne

  Wat een geweldig idee om er met al mijn kleinkinderen (8) heen te gaan. Bestaat er later een nog fijnere herinnering als met oma te zwieren in de zweefmolen en volop te draaien in allerlei leuke attracties? Heerlijk om die blije snoetjes te zien waar het geluk vanaf straalt. Zo zou het moeten blijven die geluksmomenten koester ik. Lieve groet van een oppasoma.

 • Patricia Paling

  Super leuk!!! Als we daar zijn met onze 2 kids (zoon van 8 en dochter 5 jr) dan hebben we echt een topdag vol met plezier voor ons alle vier! ❤🍀

 • Mira Schuttevaar

  Supertoffe actie! Mijn zoon is groot fan van de Julianatoren en sinds we vorig jaar zijn geweest, bouwt hij regelmatig de toren na met zijn blokken of Duplo. En Jul en Julia komen dan uiteraard langs om de toren te bekijken, hihihi. Ik zou hem superblij maken, als hij weer naar de Julianatoren mag! Oh en sprookjes vindt hij ook super, vooral als mama ze voorleest. Maar naar een theatershow is natuurlijk veel leuker!

 • Natas O

  Er was eens een prinsesje, genaamd Esmée die op zoek was naar haar prinsessen vriendinnen maar ze telkens mis liep. Nu hoorde ze op social media dat een aantal vriendinnetjes op bezoek komen in de Julianatoren … Dat vraagt om een bezoekje en ff bijkletsen uiteraard, want jee, het is wel weer een hele poos geleden dat ze ze gesproken heeft. Kan ze erna gezellig in de attracties met papa en mama en mag er ook nog een prinsessen-kind mee !

 • Albertine

  Mijn meiden vinden de Julianatoren (zoals iedereen natuurlijk) helemaal geweldig…niet origineel misschien, maar zo ontzettend waar….
  We wonen er een half uurtje vandaan en gaan graag die kant op zolang de catwalk er nog staat, want daar wil ons prinsesje Daphne heel graag overheen in haar groene prinsessen/feeën-jurk…..
  Ben trouwens heel benieuwd hoe dat eruit ziet met een harnas en elastieken op de grote trampolines achter in het park haha…vast lekker elegant ;-) ….

 • Frans Jurriens

  Niet de zieligste? Dus wanneer ik vertel dat we er al een paar keer geweest zijn, maar nooit iemand met mij, papa, het reuzenrad in wil :/
  De kinderen, 2 en 5, vinden dit pak echt gaaf. Papa ook, want ik mag in vrijwel alles mee haha. Maar het is ook echt top dat de kinderen zoveel zelf mogen doen.
  Ik hoop binnenkort weer een keer te kunnen gaan nu de kinderen nog wat ouder zijn dan vorig jaar. Misschien mag ik dan wel in het reuzenrad of de botsauto’s mee :D

 • Bernadet

  Oh waaauw, wat een super leuke acties! Wij willen heel graag kaartjes winnen! Genieten met ons gezin in dit geweldige pretpark🎉

 • Natasja

  Sprookjes blijven leuk :) Mijn eigen grijze muis vind het ook nog steeds erg leuk om samen sprookjes te lezen zijn favoriete sprookje is Klein duimpje. Zou heel leuk zijn als we samen naar een sprookjesweek in Julianatoren mogen gaan en een sprookje tot leven mogen zien komen. En dat niet alleen maar ook nog eens heerlijk spelen in het park….tenminste krijgen we er ook een ticket gegarandeerd mooi weer bij ;) Gelukkig smelten we niet en vermaken we ons daar ook wel als het regent :)

 • marloes wognum

  oooh wat een leuke actie!
  Mijn hofhouding en ik doen graag mee :D
  Deze bestaat uit de hofnar (lees mijn man), een prinses (mijn dochter) een mini prinsesje (mijn dochtertje 10mnd.) en een aangelopen prins (vriendje van mijn dochtertje) en natuurlijk de koningin :P (ik)
  Op zo’n feest kan onze sp(r)ookjesgezin toch niet ontbreken??? :D

 • Lisanne Boem

  Ik zou het fantastisch vinden om hier met de kids heen te gaan, we zijn namelijk nog nooit naar Julianatoren geweest en zouden ons graag door het park laten verrassen ♥

 • Heidie van der Steeg

  Ik dacht, weet je wat ook een leuk idee is?
  Verdeel de 4 kaarten over 2 winnaars, dan kunnen er twee gezinnen veel plezier gaan beleven.
  Als je al een paar kaarten minder hoeft te kopen, dan is zo’n leuk dagje Julianatoren natuurlijk een stuk voordeliger.
  Dus met twee kaarten zou ik al heel erg blij zijn, maar natuurlijk heb ik er geen bezwaar tegen, om er vier te winnen.
  De kinderen zouden het geweldig vinden om onverwacht nog naar Julianatoren te gaan.

 • Sabine Flothuis

  Sprookjes…..Daar HOUDEN we van!! En wat is er nu leuker dan je sprookjes tot leven zien komen? We willen dat avontuur wel heel graag beleven met zijn vieren. En met nog drie weken zomervakantie te gaan en nog volop plek in de agenda zou dat helemaal goed van pas komen ;)