Een gezellig dagje Toverland 1


img_8636

Het zijn Midzomer avonden bij Toverland dus wij gingen samen met Channa van Somama en kids gezellig een dagje naar Toverland. Ik had wel eens van dit park gehoord maar was er zelf nog nooit geweest. Ik hoorde er in mijn omgeving wel veel goeds over. Ik wist niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij Toverland en was blij verrast met hoe mooi de aankleding overal was. Het zou 32 graden worden (dit werd het ook) en we zagen daar wel een klein beetje tegen op. Gelukkig was er heel veel indoor en daar was de hitte goed te doen.

img_8637

We besloten eerst naar buiten te gaan, voor de hitte op zijn hoogtepunt zou zijn. De kids spotten al snel een leuke fontein en renden er door heen. Lekker een beetje verkoeling. We maakten een rondje en gingen in de Tolly Molly. Dit waren een soort zeepaard draakjes die op het water rondjes vaarden. Hierna gingen we in de Djengu River de attractie van de Dwervels. Kleine fantasie dwergjes. Ik moet alleen bekennen dat ik zelf maar 1 Dwervel heb gezien. Misschien niet goed opgelet door alle indrukken van de attractie zelf.img_8659

 

Verder was er buiten eigenlijk niets te doen voor onze kinderen. Ze waren voor best veel dingen net te klein of moesten er in onder 1 op 1 begeleiding en het waren vooral veel achtbaan attracties. Wij waren met 2 begeleiders en 3 kinderen dus dat was niet altijd even handig. Vooropgesteld dat ik heel blij was met de scherpe veiligheidsvoorschriften.img_8644

 

Binnen waren een heleboel leuke attracties en de kindjes van Channa hadden de dag van hun leven. De mijne helaas iets minder. Mijn dochter is een beetje angstig en houdt meer van rustige attracties, waar ze dingen kan zien. Zoals Carnaval Festival, It's a small world of het sprookjes bos. Ik vond het jammer dat een park als Toverland zoiets niet had. Ze is ook gek op shows, de show in Toverland was leuk dus daar heeft ze wel van genoten. Maar over het algemeen genomen was er voor haar te weinig aanbod. In het park is voldoende aanbod qua eten en drinken, en voldoende toiletten. We hebben niet 1x echt naar een toilet moeten zoeken. De rijen waren goed te doen, het langste dat we gewacht hebben is 15 minuten.img_8671

Conclusie: Ik vind Toverland een leuk park voor niet bange of wat oudere kinderen. Als je er in de buurt bent, zeker een keertje langs gaan want het is een heel mooi en goed onderhouden park met leuke uitdagende en unieke attracties. Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Toverland.

img_8652

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

One thought on “Een gezellig dagje Toverland