Zwemmen is thuis het leukst


zwem4

Wanneer je nu naar buiten kijkt is het haast niet meer voor te stellen dat we pas geleden nog een heuse hittegolf hadden. Inmiddels is het al een paar dagen een beetje koud en regenachtig en denken we zuchtend terug aan het heerlijke weer. Mijn Facebook werd gebombardeerd met de leukste, grootste en most awesome zwembadjes en wetende dat het weer echt wel weer beter wordt moesten wij er natuurlijk ook 1.

zwem1

Op de website van Top-zwembadshop.nl vind je een fantastisch aanbod opblaasbare zwembaden Als je Ivy een beetje kent of ons blog vaker leest dan weet je dat ze gek is op dino's dus voor ons was de keuze heel erg snel gemaakt! Er was eigenlijk nog maar één obstakel.. Wij hebben zelf alleen maar een balkon en het zwembadje was best wel groot. Het plan was om het zwembad bij mijn moeder neer te zetten wanneer mijn dochtertje een paar dagen zou komen logeren. Maar ons geluk natuurlijk weer.. het was slecht weer en mijn weekend weg ging ook niet door.

Toen grote irritatie van mijn dochtertje bleef het badje dus staan. Tot ik bij mijn vrienden die hier verderop wonen op de koffie was. Ze hebben een mooie grote tuin en zelf ook 2 kindjes. Ik stelde voor het zwembad daar op te zetten zodat onze kinderen er met elkaar van konden genieten. Eenmaal opgezet vonden we allemaal dat dit zwembad niet onderdeed voor zwembaden waar je naar toe gaat. Sterker nog, in de categorie: pierenbadjes vonden wij dit zwembad aanzienlijk cooler.

zwem3

Het is namelijk niet alleen maar een zwembad, het heeft een glijbaantje, verschillende spelletjes en wanneer je de langnek dino over de glijbaan plaatst en een tuinslang aansluit dan spuit hij ook nog water! De kinderen hadden zoveel plezier dat we ze er bijna niet meer uit kregen! Kijk snel even op de site om jouw eigen favo zwembad te shoppen!

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge