Het festival seizoen is in volle gang 1


shutterstock_655611025

Ok, vandaag is de temperatuur wat minder aantrekkelijk maar het is voor nu droog en niet te warm. Naar mijn mening ideaal festivalweer want je hebt pas echt gefeest als al je spullen tijdens een festival onder de modder zitten toch? :p Zelf ga ik binnenkort naar Graspop festival ( hopelijk geen regen want ik heb net nieuwe Dr Martens, haha.) Deze is alleen iets minder geschikt voor kinderen dus Ivy gaat een paar nachtjes bij oma logeren. Dat neemt niet weg dat ik haar graag mee neem naar zoveel mogelijk evenementen. Maar welke festivals zijn er zou echt geschikt voor het hele gezin? HomeToGo onderzocht de meest familie vriendelijke festivals. Ze zijn helaas niet allemaal in de buurt maar misschien zijn ze leuk aan een familievakantie te plakken.

Ik zie in de lijst Kids ‘n’ Billies gepland voor 16 en 17 juni. Iemand die ik ken is daar vorig jaar naar toe en was heel erg enthousiast. Ze was er samen met haar dochtertje naar toe gegaan en die was destijds nog 4 dus een zeer geschikt en leuk festival voor kleine kinderen. Zelf ben ik nog nooit naar een festival geweest met Ivy maar het lijkt me wel heel erg leuk en zij vast ook. Ze is namelijk gek op muziek en de hele dag aan het zingen. Ik heb haar wel eens meegenomen naar andere evenementen waar muziek werd gespeeld en dat vond ze altijd erg leuk. Net zoveel passie voor muziek als haar mama dus.

In de lijst zie ik ook Sziget festival staan deze stond nog op mijn to do/bucketlist en was eigenlijk een beetje aan het wachten tot Ivy oud genoeg was om zo ver bij haar vandaan te gaan omdat ik er eigenlijk een beetje van uit ging dat ze er nog te jong voor was. Dat vind ik wel erg leuk aan deze lijst, het heeft mijn kijk op bepaalde festivals aangescherpt. Misschien dat ik haar volgend jaar meeneem zodat we deze coole ervaring kunnen delen! Kijk voor de volledige lijst even op de site van HomeToGo.

Ik ben stiekem wel een beetje benieuwd, wie is er wel eens naar een festival geweest met (kleine) kinderen? Hou oud waren ze? 

Image festival by shutterstock

 

 

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

One thought on “Het festival seizoen is in volle gang

  • mama

    Hoi,
    Toevallig zijn wij ook enthousiaste festival bezoekers. Twee weken geleden waren we bij Lepeltje lepeltje, dat was echt een succes! Het was prachtig weer en voor de kids stond er ook een ander op het programma zoals een poppentheater en kinder yoga. Mijn zoontje van 4 vond het erg leuk en heeft zich geen moment verveeld.

    Dit weekend bezoeken wij Wantijpop in Dordrecht!