Last minute Moederdag shopping!


shutterstock_398603032

Moederdag blijft altijd een speciaal moment. S'morgens een half verbrand ontbijtje, de hele keuken is ontploft maar dat doet er niet toe. Een prachtig secuur op school gemaakt kunstwerk en 1 dag lang word je als moeder even in de watten gelegd. Althans, tot je de keuken op moet ruimen. Zelf heb ik nog een klein kind dus dit is grotendeels hoe zondag mijn ochtend gaat lopen en ik kan niet wachten! Ze leeft er zo naar toe dat ik al een week word beladen met zelf gemaakte cadeautjes. Zo ontzettend aandoenlijk!

Vandaag kwam een vriendin van mij, die een dochtertje op de peuterschool heeft met natte oogjes naar buiten gelopen. Ze hield een ingepakt Moederdag cadeautje vast en zei met een trillende stem: mijn allereerste moederdag cadeautje! Zo leuk om te zien hoe bijzonder dat stiekem altijd is.

Zelf kan je dit helaas niet meer voor je moeder doen. Althans, ik kan best haar keuken even op z'n kop zetten en een fotolijstje freubelen maar ik denk toch dat dit op deze leeftijd een ander effect heeft als toen ik 6 was :p Meestal geef ik mijn moeder dingen met een hele diepe betekenis, of sieraden met bijvoorbeeld de kinderen er in. Dan zie ik haar slikken en beginnen haar ogen te branden. Niet iedereen woont dichtbij hun moeder en willen haar misschien toch even laten weten hoeveel ze van haar houden en hoe enorm ze gewaardeerd wordt. In zo'n geval is de uitgebreide cadeaukaarten collectie van Primera een ontzettende uitkomst.

Er is keus uit veel verschillende kaarten maar een giftcard van bijvoorbeeld ICI PAris of een  Fleurop bloemen bon zijn natuurlijk een schot in de roos. Je mams kan een lekker luchtje of mooi boeketje uitzoeken en krijgt bij besteding van minimaal €25,- (zolang de voorraad strekt) ook nog een heerlijke welness voucher cadeau. Is je moeder meer van een dagje weg, gadgets of misschien wel schoenen? Ook daar vind je giftcards voor ;) Kijk snel even op de site van Primera voor het totale aanbod en vandaag voor 16:00 besteld word het vandaag nog verstuurd en heeft ze het zeker voor Moederdag nog in huis.

Image moederdag by shutterstock

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge