Meisje’s en paardrijden


pony

Sinds Ivy op de schattige pony van een vriendin heeft gezeten is ze obsessed met paardjes. Ze vond ze al erg leuk en speelde graag met My Little Pony maar de wens om ruiter te worden is nu wel heel hevig aanwezig. Omdat ze zwemles niet heel leuk vindt, hebben we samen afgesproken dat ze, wanneer ze haar A en B diploma heeft gehaald op een sport naar keuze mag (paardrijles dus.)

Om een beetje te voorzien in de wens om paard te rijden gaan we nu elke koningsdag een ritje maken van €1,- maar onze grootste wens is om uiteindelijk een leuke woonboerderij te hebben en dan daar een pony of een paard te hebben. Ik had nu al eens gekeken maar je koopt voor €125 al een leuk Shetlander-tje maar de stalling is echt prijzig. Ik snap dan ook wat meer waarom mensen toch kiezen voor een verzorgpaard. Dus wanneer wij een woonboerderij hebben dan ga ik los. Sowieso natuurlijk alles in onze gezamenlijke lievelingskleur: roze. Er is best veel nodig voor een paard. Zo heb je verzorgs (poets) pullen nodig, een zadel, halsters etc.

Ondanks dat het weer steeds warmer wordt, is het 's nachts nog flink koud. Voor deze koude momenten mogen winterdekens natuurlijk niet missen. Deze zijn er allerlei kleuren en patronen., dus ook roze ;) Wanneer de kou afneemt kan je ook voor een lekkere zomerdeken gaan. Ik ga nog even goed oriënteren en kijken naar een leuke rijschool want één ding is zeker: Ivy wil graag rijden.

 

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge