Eindelijk zonder zijwieltjes 1


fiets

Ondanks dat het weer het de afgelopen voorjaarsvakantie flink heeft laten afweten, heb ik elke dag weer hoop op beter weer. Mijn dochtertje is er aan toe om te leren fietsen zonder zijwieltjes maar oefenen is natuurlijk een stuk fijner met lekker weer. Bij ons thuis is het een beetje traditie dat ze voor haar verjaardag een fietsje krijgt. Haar eerste fiets kreeg ze toen ze 1 werd.  Zo'n super handige driewieler met duw stang. Dit werkte vaak een stuk fijner voor haar dan een buggy. Toen ze te groot werd voor haar driewielertje, kocht ik een enorm schattig roze Disney prinsessen fietsje met franjes aan het stuur.

Ik zou nu heel blij willen beweren dat we alleen maar schik hebben gehad, maar leren fietsen was echt hel, haha. Ze zat echt op die fiets te wachten tot het ineens van zelf begon te bewegen ofzo. Uiteindelijk naar veel bloed, zweet en tranen kon ze fietsen en had hier enorm veel plezier in. Dus uiteindelijk werd het weer tijd voor een nieuwe fiets. We verkochten haar oude fietsje, en kregen nog best een redelijk bedrag terug omdat ze er heel netjes mee was geweest. Opzoek naar een Frozen fietsje, want dit was helemaal hip destijds.

Na veel gedoe vond ik de fiets bij een winkel maar hij was online steeds uitverkocht dus besloot ik ze te bellen. Ze vonden een filiaal waar ze hem nog hadden en mijn trotse prinses kreeg er ook nog een leuke Frozen fietshelm bij, want veiligheid natuurlijk voor alles. Nu is de Frozen fiets nog steeds heel netjes en vind ik het eigenlijk heel erg zonde om de zijwielen eraf te halen met het idee dat ze er misschien wel een aantal keer mee gaat vallen en de fiets stiekem best een beetje heel duur was geweest. Achteraf heb ik dus eigenlijk een beetje spijt dat ik niet voor een wat meer budget meisjesfiets ben gegaan. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat zonder zijwielen!

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

One thought on “Eindelijk zonder zijwieltjes