Kinderboeken week winactie #5 De knotsgekke avonturen van opa Smoezel Boek 27


smoezel

Opa’s hebben al veel meegemaakt in hun leven en kunnen daarover vaak de mooiste verhalen vertellen. Dat geldt zeker voor opa Smoezel, die wel meer dan 700 jaar oud is en inmiddels een heleboel bijzondere avonturen heeft beleefd. Vol vuur vertelt hij aan de smoezelkinderen bijvoorbeeld over de tijd dat hij astronautsmoezel was, en diepzeeduiksmoezel. Hij hoopt dat ze ervan in slaap vallen zodat hij zelf rustig kan slapen, maar of dat zal lukken?

Wij mogen speciaal voor kinderboeken week een exemplaar van dit leuke boek verloten! Wat moet je hier voor doen? Eigenlijk niet zo heel veel! Gewoon even Super mammies liken op Facebook, zodat je ziet of je gewonnen hebt en een reactie onder aan het blog achterlaten dat je graag wil mee doen, en that is it ;) Kan je niet wachten? Dan koop je em bij de vier windstreken;)

Wil je extra kans maken? Dan kun je de volgende dingen nog doen (voor elke actie 1 extra win kans) uiteraard allemaal optioneel ;)

Volg ons op twitter 

Volg ons op Instagram

Volg ons op Bloglovin

Volg ons op Pinterest

Volg ons op Youtube

Deel de actie op Facebook

en/of Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een confirmatie email, deze kan in de spambox terecht komen, check dit even ;)

Heel erg veel succes!

De win actie sluit 26-10-2016! Succes allemaal

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

27 thoughts on “Kinderboeken week winactie #5 De knotsgekke avonturen van opa Smoezel Boek