Mama Blogger Dag 2016 – hop van blog naar blog en win mooie prijzen! 52


Hoi! Wat leuk dat je deze Mama Blogger Dag ook een kijkje komt nemen op Supermammies! Bedankt ByJon voor het door linken naar ons :) Misschien las je ons al maar mogelijk ben je hier voor het eerst dus laat ik ons even voorstellen ;) Wij zijn een (geekie) blog die gaat over ouderschap en alles wat daar mee te maken heeft. We begonnen destijds als moederblog maar hebben inmiddels ook een papa als gastblogger mogen toevoegen :) Omdat wij een geek ouders blog zijn zijn we misschien net iets anders dan de meeste blogs die je vaak tegen komt. Wij houden van pop culture, comics, gamen en vele andere nerd/geek dingen ;) Dit neemt natuurlijk niet weg dat we niet met veel dingen net als alle andere ouders zijn en we nog steeds heel 'normale' artikelen schrijven en weggeven :)

Nu ben je vast reuze benieuwd wat wij hebben geregeld als prijs voor deze leuke actie? Mijn zusje is pas geleden een heel leuk concept begonnen op Creative GiftsZe maakt leuke pakketjes voor mama's en baby's. In een damespakketje vind je een gastendoekje gevouwen als een beertje, een douche crème, een deo, een Q10 dag- en nacht crème. Er zijn 2 verschillende babypakketjes. De ene bevat een gezichtsdoekje, wasgel, verzorgingsolie en een tube beschermingscrème. Het andere pakketje een gezichtsdoekje, shampoo of olie een bad eendje en een cadeautje. De pakketjes zijn reuze schattig en zijn €7,50 per stuk en vooral leuk als kraam cadeaus ;)

Namens Creative Gifts mogen wij maar liefst 2 pakketjes weggeven. 1 damespakket en 1 babypakket. Laat onder aan het blog weten voor welk pakketje je meedoet en vergeet niet Supermammies en Creative Gifts te liken op Facebook anders weet je niet of je gewonnen hebt ;) Alle winacties lopen t/m 24 september 2016.blogdag1

Mijn blog hop door link maatje is toevallig iemand die ik goed ken en 1 van mijn favoriete mensen namelijk: Charlotte van AukjeswereldIk ken Charlotte nu al een tijdje en ze is echt zo lief, ook haar dochtertje Aukje is enorm zoet. We wonen helaas allemaal niet zo dicht bij elkaar maar hebben regelmatig contact via Whatsapp. Charlotte blogt over haar leven als (inmiddels zwangere) peuter mama en juf. Ook blogt ze regelmatig over fashion want zij en Aukje lopen er altijd tot in de puntjes gestyled bij. Charlotte heeft een leuke blog die lekker weg leest dus waar wacht je nog op? Hop! en kijk snel wat zij vandaag voor leuks weggeeft ;)

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

52 thoughts on “Mama Blogger Dag 2016 – hop van blog naar blog en win mooie prijzen!