Even bijkletsen en bijtanken :)


Yep, het is behoorlijk stil geweest aan deze kant. Er is wel geblogd maar heel minimaal. Het is niet dat ik niet wilde bloggen maar ik kwakkelde voor de zoveelste keer met gezondheid. Ik merkte dat ik al een flinke tijd erg moe was en weinig drive had. Geen inspiratie meer en alleen maar moeheid en irritaties. De zomer heb ik lekker gespendeerd met Ivy en veel leuke dingen gedaan samen. Eigenlijk was het Ivy die ik een beetje de schuld gaf van mijn moeheid maar dat bleek niet geheel het geval. Begrijp me niet verkeerd ze speelde er wel een rol in maar had ik eerder geweten dat ik met ernstige vitamine tekorten liep dan had ik het waarschijnlijk allemaal wat beter aangekund :)

Ik loop al geruime tijd met het idee dat Ivy misschien wel eens iets van ADHD kon hebben en niet alleen ik denk dit te zien maar zo'n beetje iedereen om mij heen ook. Ik heb toen besloten ons aan te melden om dit verder te onderzoeken. Niet om aan de medicijnen te gaan want dat gaan we niet doen maar gewoon om ons allebei handels te geven haar drukte in betere banen te leiden dus hier zijn we ook lekker druk mee.

Naast dit alles heb ik ons samen aangemeld voor scouting. Niet omdat ik nou zo'n enorme natuur freak ben, sterker nog ik haat insecten en modder.. maar de wachtlijsten voor scouting zijn flink en met kinderen leuke dingen doen vind ik heel leuk dus toen er stond dat je kindje sneller aan de beurt zou komen als je jezelf ook op gaf als scouting leider dacht ik: "Waarom niet." Ivy is dol op avontuur en voor je kind doe je natuurlijk alles ;)

Helaas is sinds de vakantie ballet voor Ivy gestopt. Ze had zelf stiekem al niet zo heel veel zin meer dus toen haar groep opgeheven werd en ze aan moest aansluiten bij een nieuwe groep wilde ze niet meer verder. Het is nu een beetje een toss up tussen judo en turnen. Ze wilde eigenlijk karate maar daar is ze nog te jong voor. Ze wil het allerliefst op turnen maar ik vraag me af of dat wel wat voor haar is. Ivy is een meisje die stilstaand nog over haar eigen voeten kan vallen, haha. Binnenkort maar even wat proef lesjes proberen en kijken of ze het dan nog net zo leuk vindt.

As for me, ik heb nu een week lang b12 injecties in mijn bil gehad en daarnaast ijzer tabletjes. Ik had bloedarmoede en veel te laag b12. Het lijkt allemaal qua moeheid en emotie weer wat beter te worden dus dat beloofd alleen maar heel veel goeds voor ons als gezin maar helemaal voor het blog want dit laatste heeft er wel een beetje onder moeten lijden ;)

Zo jullie zijn weer bij, hoe was jullie vakantie?

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge