Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE! 32


Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE! in Rotterdam Ahoy op zaterdag 12 november om 18.30 uur.
Alle Superhelden verzamelen! Marvel Universe LIVE! brengt live experience naar een geheel nieuw niveau met een ongelooflijke show zoals je nog nooit gezien hebt.

original-the-heroic-cast.jpg20160610-14212-lson60

Juich voor jouw favoriete Marvel Superhelden, inclusief Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor en Black Widow, als zij het opnemen tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arena show vol actie voor de hele familie.

Voel de energie van geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht. Marvel Universe LIVE! wordt niet voor niets geroemd als de meest technisch geavanceerde live show ooit.

Sluit je aan bij Marvel fans van alle leeftijden voor dit unieke spektakel. Het lot van het universum hangt ervan af!

11-13 November 2016 – Rotterdam Ahoy www.MarvelUniverseLive.nl

original-captain-america-chases-down-red-skull.jpg20160610-14212-coe81z

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar wij als geeks vinden dit helemaal leuk en zullen zeker van de partij zijn! Willen jullie hier ook bij aanwezig zijn? We mogen 4 tickets verloten! Hoe doe je mee? Laat in een reactie onder aan dit blog weten wie jouw favoriete Marvel personage is en misschien komen wij elkaar 12 november wel tegen! :) Kun je die datum nou niet dan kan je uiteraard zelf ook nog tickets bestellen via: marveluniverselive

Like Supermammies Facebook waar wij 22 augustus de winnaar bekend zullen maken.

Wil je extra kans maken? Dan kun je de volgende dingen nog doen (voor elke actie 1 extra win kans)

Volg ons op twitter 

Volg ons op Instagram

Volg ons op Bloglovin

Deel de actie op Facebook

en/of Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een confirmatie email, deze kan in de spambox terecht komen, check dit even ;)

Heel erg veel succes!

wedstrijd regels: T&C Marvel Universe LIVE!

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

32 thoughts on “Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Marvel Universe LIVE!

 • Steph muller

  Ooohhhh…wie….hmmm…🤔🤔🤔 bij mij WOLVERINE… mijn man zou zeggen IRON MAN en mijn dochters zeggen natuurlijk SPIDERMAN😁😁 maar 1 ding is zeker …WE ❤ MARVEL… wat zouden wij het FANTASTISCH vinden om naar deze show te mogen!!!😊😊😊 mijn dochters hebben het niet van een vreemde… hun vader is al jaren en jaren gek op marvel…dus ze groeien ermee op!!😂😂 Ook leuk om ze echt in actie te zien in plaats van een computerspelletje of film WAHAHAAAA🖒🖒 groetjes Steph martijn en de Kids!!!!

 • Heleen

  De vraag om de favoriete Marvel personage zal ik maar beantwoorden vanuit mijn zoon, want voor hem zou ik naar deze show gaan, haha. Hij is op dit moment helemaal gek op Spiderman. En ik denk dat hij deze show echt ge-wel-dig zou vinden!
  (ik volg je trouwens op twitter, instagram, bloglovin en ik krijg je nieuwsbrief :)!)

 • Linda Vergouwen-vermaire

  Wat een moeilijke vraag een favoriete marvel personage kiezen want wij zijn er hier in huis dol op.. Papa roept hier hard dat hij al van vroeger van fan was van de hulk en er altijd naar keek.. Maar luc van vijf vindt toch echt Spiderman het allercoolst.. Het liefst slaapt die nog in zijn spidermanpak! Dus hup onze stem voor deze superheld laat papa maar met hulk spelen haha

 • Laura

  Wij doen heel graag mee! Spiderman is toch wel een grote favoriet van mijn zoon. Mijn dochter van 6 vindt gewoon alle meisjes leuk want ook meisjes kunnen superhelden zijn. ;-)

 • Marange

  Oehhh wie mijn favo Marvel personage is…nouuu ik denk dat ik voor Mystique kies, zij kan is alles veranderen lijkt mij wel handig! Maar ook Magneto of The Joker zijn sterkte en grappige personages. Ohja…ik heb een “thing” voor the slechteriken…mwahahaha

 • Soraya Mulders

  Oooooh zo vetttt.. mijn dochter Valentina (5 jaar) is gek op Wonderwoman en op de Hulk. Ze is echt een jongensmeid en speelt graag superheldje met haar vriend Vince. Zou de “heldjes op sokken” graag hier mee heen nemen!!

 • Tanja Kuijer

  Wauw, wauw, wauwie Supermammies! Wat een waanzinnige kans op 4 zilveren tickets voor de Marvel Universe show :-D!! Wat een super gave prijs!. Ik kom heel graag een kansje wagen voor mijn 2 kinderen. Ze zijn groot fan van alle Marvel Avangers, en dan vooral van de Hulk en Captain America :-D Ze hebben zelfs hun schooltassen van de Avangers. Wat zou het een fantastische verrassing zijn als ik hun m,ag verrassen met deze kaarten. Ze zouden het niet kunnen geloven dat ze dan hun superhelden live gaan zien in een spannende show :-D!. Dank voor deze geweldige kans!. Ik volg jullie op Twitter, Instagram, Bloglovin en op Facebook, en heb het actie bericht ook gedeeld op Facebook, en ben natuurlijk voor de nieuwsbrief ingeschreven :-D!. En nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel wat geluk mijn kant uit mag komen. De kans is klein, maar de wens is groot. Groetjes Tanja.

 • Diana Peter

  Onze zoon Gijs zijn favoriet is Captain America. Hij heeft van zijn zakgeld en als verjaardagscadeaus in de afgelopen jaren alle actiefiguren bij elkaar gespaard. Wanneer hij naar school is, staan ze netjes op zijn plank uitgestald boven zijn bureau, maar zodra hij vrij is, worden ze eraf gehaald en worden met vriendjes of zijn zusje allerlei avonturen nagespeeld. Het lijkt me te gek om met ons gezin hier naar toe te mogen!!

 • Laura Kolthof

  Als je zoontje geschminkt wil worden als spiderman en bij het in de spiegel kijken uitroept: “Het lijkt er geen eens op!” Weet je dat je met een echte fan te maken hebt….
  Mama schaamde zich kapot maar stiekem had hij wel een beetje gelijk 😛
  Spiderman is hier dus de absolute favoriet! Maar ook Iron Man is de laatste tijd steeds vaker onderwerp van de dag :)

 • Desire Meijer

  Wow wat lijkt het mij fantastisch om dit grandioze spektakel met mijn gezinnetje te mogen beleven. Ik denk dat mijn dochtertje en ik met het “Marvel-virus” zijn besmet door mijn man en onze zoon. We hebben oneindig veel strips en films in huis. Maar het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn om alle Marvel superhelden live te zien voorbij komen in deze spectaculaire show!

  De Green Goblin is het favoriete personage van mijn zoon. Zelf heb ik Storm uit de Xmen als favoriet. Mijn dochtertje vind Spiderman helemaal fantastisch en mijn man is al van kind af aan weg van Wolverine.

  Marvel Universe Live lijkt mij een onvergetelijke belevenis voor ons hele gezinnetje! Natuurlijk heb ik Super Mammies geliked en deel ik deze actie op mijn pagina. Ook heb ik mij ingeschreven voor de nieuwsbrief.Nu maar heel hard duimpjes draaien. #SPANNEND!!!!!

 • Michel Henrichs

  Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Als kind zijnde was ik al gek van de comics van Marvel (die ik overigens nog allemaal bewaard heb). Het lijkt mij echt grandioos om met mijn gezinnetje naar Marvel Universe LIVE in Ahoy te gaan dankzij Super Mammies!

 • Angelique Dirks

  Whoahhhhhh deze super Mommy die zwanger is van onze volgende super held wil voor onze super held van 2 jaar deze kaarten enorm graag winnen. Zo klein als hij is zo groot fan is hij. Hij zal onder de indruk zijn van deze geweldige show.. Voor hem zijn het zijn grootste helden.
  Jullie maken ons heel Blij met de kaarten :D

 • Esther

  Mijn zoontje is helemaal weg van alle superhelden, maar Spider-Man is wel zijn grootste favoriet denk ik. Elke keer als hij reclame ziet van de show vraagt hij of we alsjeblieft kunnen gaan dus ik waag graag een kansje :-)