Wat een pech, mijn naam is weg! 26


pech

Ik ben altijd groot fan van boeken die speciaal voor je kind zijn, dit is toch net iets bijzonderder dan de standaard verhalen. Ivy speelde de hoofdrol in haar eigen boekje, en gaaf dat ze het vond! 

DSCN3105Wat een pech, mijn naam is weg is een ontzettend leuk concept en het bestellen enorm makkelijk. Je kiest of je een zoon of een dochter hebt, en vult de naam in. Super leuk dat je meteen een preview te zien krijgt van het boek. Mijn dochter heeft nu een beetje de 'pech' dat ze niet zo'n lange naam heeft. Met 3 letters wordt dat vast een kort verhaal.. Maar hier hebben ze gelukkig aan gedacht! Als je een korte naam hebt krijg je sowieso 4 extra bladzijdes en dan wordt het toch nog een lang verhaal.

Tijdens het intro vind ze het al meteen spannend;

Lieve Ivy,

Ons hele leven lang mogen we vele magische en wonderlijke wezens ontmoeten.

Deze zijn slechts het begin. We hopen dat er nog vele volgen.weg2

Ze kijkt me met grote ogen aan "mama, hoe weet dat boek nou dat ik Ivy heet?" ik zeg "ja dat is deel van de magie, he?" We beginnen met lezen, ze vindt het zo erg voor het meisje dat ze haar naam kwijt is.
Mijn dochtertje is nu net 4 en is enorm bezig met letters leren en haar eigen naam schrijven. Ze ziet dan ook meteen dat wanneer we in het verhaal een grote inktvis tegen komen dat dat de letter is van haar naam. We lezen verder "Mama! Dat is ook al mijn naam letter!" "ja dat klopt" Ze heeft dus inmiddels heel goed door dat deze letters in haar naam voorkomen en wanneer ze ze achter elkaar ziet op de laatste bladzijde werd ze helemaal wild, "mama! Daar staat Ivy!" Ik zeg "Ja, dit boek gaat over jou!" Ze vindt het fantastisch dat ze een boek heeft die over haar gaat en wil hem dan ook vaak lezen.

Het idee achter het boek is op een bijzonder manier begonnen. 3 vaders en een oom kwamen op het idee als een soort doe het zelf project, het was immers leuker als wiebelende planken op hangen. Het doel was om de beste gepersonaliseerde kinderboeken ter wereld te maken, waar ben je zonder ambitie? Ze keken naar de namen in de Britse volkstelling en zagen dat er wel 14.000 namen op stonden. Als ze voor elk van hen een boek wilden kunnen maken, betekende het dat ze een hele hoop verschillende verhalen moesten schrijven. En meer dan 200 illustraties moesten maken. En dan nog miljarden lijnen aan code moesten schrijven om de technologie te laten werken. Van een doe-het-zelfproject veranderde het al gauw in een werk van liefde. En toen ze het eenmaal openbaar maakten, waren de reacties geweldig. Mensen vonden het prachtig, hun kinderen vonden het prachtig, iedereen vond het prachtig. En omdat hun klanten GEWELDIG zijn, hebben zij hun vrienden en familie over ons verteld. Hierdoor veranderde alles nog veel sneller. Vandaag zijn ze een gefinancierd startend bedrijf voor storytelling en technologie, met 30 werknemers (het aantal stijgt) – en hele grote ambities.

Dit is echt hét boek voor Sinterklaas!! Wat ik fantastisch vind is dat waar je in de wereld ook dit boek besteld, het wordt altijd gratis verstuurd. Wil je meer weten over dit leuke boekje of er natuurlijk 1-tje bestellen kijk dan snel op de website!

Wij mogen namens Lostmyname een boekje weggeven! Laat een leuke originele reactie achter en misschien win je wel zo'n tof gepersonaliseerd boek! Like Supermammies  en lostmyname op Facebook. Wil je extra kans maken? Dan kun je de volgende dingen nog doen (voor elke actie 1 extra win kans)

Volg ons op twitter 

Volg ons op Instagram

Deel de actie op Facebook

en/of Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

wanneer je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een confirmatie email, deze kan in de spambox terecht komen, check dit even ;)

Heel erg veel succes! We zullen een winnaar bekend maken op  19 november 2015

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

26 thoughts on “Wat een pech, mijn naam is weg!

 • Melissa Polfliet-deJonge

  Geweldig boek. Zou deze graag voorlezen aan mn zoontje liam. Helaas maar 4 letters maar mag de pret niet bederven haha. Ik zou gaan voor de leeuw, inktvis, adelaar en meermin. Prachtig verhaal. Mn kereltje zou hier echt van genieten. Altijd speciaal toch als een boek over jezelf gaat hihi

 • louis

  Brady vindt het heerlijk om de hoofdpersoon te zijn in zijn avonturen. Ridders, draken en trollen geven plezier voor uren. Hij begint langzaam aan zelf te lezen, dus wat een feest zal dat wezen! Zijn naam in een echt boek te zien staan, dan is er voor Beer geen houden meer aan hahaha

 • Marian

  Wat leuk! Nu maak ik verhaaltjes zelf wel eens anders met de naam van mn kinderen erin. Maar sinds de oudste haar eigen naam kan herkennen ziet ze dat het er toch niet echt staat! Volg je op fb en twitter.

 • Bep H

  Wat een leuk cadeau. Ik hoop en februari voor de 1e x oma te worden en dit lijkt mij een prachtig boek om als kraamcadeau in het “10- dagen” geschenkenpakket te geven.

 • Mariska Zonneveld

  Goedenmorgen,

  Mijn hele leven hou ik al van boeken en verzamel ik de mooiste prentenboeken…
  In de hoop dat als ik kinderen zou mogen krijgen ik die liefde over kan brengen..

  Nu heb ik ondertussen een zoontje van 18 maanden oud, die verzot is op boekjes!!
  Gelukkig.. Want wat geniet ik van die momentjes dat we samen boekjes lezen.. Heerlijk!

  Volgens mij is dit een boekje wat echt niet aan de verzameling mag ontbreken!!
  1 om voor altijd te bewaren en te koesteren.. Bijzonder met zijn naam erin..
  Ben echt gigantisch benieuwd hoe hij reageert op zijn eigen naam erin!!
  Leuk LEUK Leuk!!

 • Priscilla Engelen

  Wauw super leuk. Alleen heb ik zelf 2 kinderen en wil ik er een te kort doen. Dus ik wil heel graag winnen voor mijn zusje. Kunnen wel met kerst haar dit kado doen.
  Ze heet Tess
  En nu maar duimen

 • Sharon

  Het boek hebben jullie al klaar voor mijn Ivy 😄 Wat zou ze dit ontzettend leuk vinden. Zo vaak hoor je haar naam niet en dan nog in een boek ook. Zal ze geweldig vinden.

 • Marian B.

  Inderdaad weer een mooie winactie! Ik hou ook erg van persoonlijke en unieke boekjes.
  Deze lijkt me erg leuk voor mijn zoontje. Dan nu afwachten maar, spannend!

 • alyt

  Echt zo’n boek die niet iedereen heeft, maar iedereen toch wil hebben. Doe mee voor mijn dochter van vijf. Zij begint nu op school met letters. Eigen naam schrijven en woordjes nastempelen. Wat zou het cool zijn als ze haar eigen leesboekje een beetje kan lezen. Een en al herkenning! Wat zou ze gaan beleven? Perfect cadeau voor de goede Sint!

 • Wendy Koger

  Hai Supermammies!
  Wat gaan mijn mannetjes dit leuk vinden ! Een helemaal de kleinste die net één is en waarvoor ik hoop heel veel verhaaltjes te gaan voorlezen. Hoe leuk is dat in zijn eigen boek?!!!

 • Patricia Marijnissen

  Super leuk !
  Ik verzin elke avond in bed mijn eigen verhaal , mag ze een paar woorden kiezen haha super leuk om te doen.

  Weet zeker dat ze dit super boek super leuk vind dus maak graag kans voor onze dochtertje van 5 jaar.

 • melissa

  wat een superleuke actie voor de kids. We lazen al vaak voor, maar we stimuleren het nu extra nu onze jongste op logopedie zit.
  fb: melissa van stipdonk, instagram: melissamaas1984

 • Anke

  Ik zou het boek graag winnen voor mijn boekenwurm Kane, Zou zo leuk zijn als hij zijn eigen naam herkent. Meestal lees ik hem voor maar soms gaat hij mij voorlezen en verzint hij een verhaaltje gebaseerd op wat hij zich herinnerd van het voorlezen. Ik heb de pagina’s geliked maar heb een plaatje van lost my name gedeeld want ik kon de actie op facebook niet vinden ;-( ik ben nog een leek wat social media aangaat. Op twitter volgen en het inschrijven voor de nieuwsbrief is gelukt. nu nog 11 daagjes duimen draaien ;-)

 • Henriette Leeuwis

  Wat een leuke actie ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje.
  Ik heb zojuist alle stappen doorlopen en aan alle voorwaarden voldaan.
  Dan kan ik nu gaan duimen :-)

 • will

  Ik heb vijf kleinkinderen met de prachtigste namen. Zó moeilijk daar een naam uit te kiezen. Als ik win, zal dat toch moeten.
  Dan zal ik er één heel blij maken en de anderen mogen het boekje natuurlijk ook lezen. Er zijn vier meisjes en één jongen, dus het wordt nog moeilijk. Ons hele leven lang mogen we vele magische en wonderlijke wezens ontmoeten. IK heb er al vijf ontmoet, ja. toch en één daarvan staat straks met zijn/haar naam in een boek.

 • Jessica

  Hoe geweldig voor mijn zoontje Jorian (4)! Het boek past zo goed bij hem. Hij is altijd bezig met z’n eigen verhaaltjes met allerlei dieren e.d. Hij kan uren spelen met z’n knuffels en playmobil met de prachtigste verhalen. Dus dit gun ik hem van harte. Ik duim heel hard voor Jorian. Ik wens alle anderen ook succes en mochten wij toch niet winnen, dan wil ik alvast de winnaar feliciteren met dit prachtige boek.

 • Jessica bulder

  Liked op Facebook alles volg jullie op instagram als jemasami. Ingeschreven op jullie nieuwsbrief en acties gedeelt! Dus wij doen mee!

  ♫♫deze gave prijs klinkt als muziek in mijn oren ♫♫ dus deel ik met al mijn vele vrienden deze actie, zodat ook zij ervan horen♫♫gave actie

 • Cindy Wagemans

  Mijn dochtertje Stephy is zot van boekjes. Ze kan nog niet lezen maar verzint steeds zelf verhaaltjes bij de prentjes en dat geeft soms heel grappige momenten weer. Ze wordt in januari 4 jaar. Dan wordt ze een grote meid en zou ze met dit boekje misschien weer mooie en grappige momenten kunnen vertellen ;-) .