TinkerBell & De Legende Van Het Nooitgedachtbeest Review


B661659_3PA

In augustus kwam TinkerBell & De Legende Van Het Nooitgedachtbeest eindelijk uit op DVD en Blu-ray. Ik moet zeggen mijn dochtertje en ik hebben samen af lopen tellen tot hij er dan eindelijk was. We zijn enorme Disney fans en Tinkerbell vinden we geweldig om samen te kijken. Dus wat een feest toen we hem mochten reviewen!

neverbeast-11.6_200.00_DTS_v001.0001TinkerBell kennen we allemaal als het schattige maar ondeugende elfje die er altijd weer voor zorgt dat het een avontuur wordt. In deze film speelt echter haar vriendin Faun een grotere rol. Faun kennen we al een beetje van TinkerBell En Het Geheim Van De Vleugels waarin ze de dieren hielp in hun overgang naar 'winterland.' Ook in deze film is Faun weer erg begaan met de dieren en iedereen wordt een beetje gek van alle dieren die ze steeds meeneemt naar de vallei. Faun, die zich van geen kwaad bewust is en graag alle dieren wil helpen neemt steeds gevaarlijkere dieren mee en ze worden boos.

neverbeast-02.5_170.00_DTS_v003.0108_RGB

Op 1 van haar excursies door het bos treft Faun een dier aan wat ze nog nooit eerder zag. Ze besluit het dier te bestuderen om er achter te komen wat voor dier het is. In de Elfenvallei heerst een legende over het dier, en andere elfjes proberen op het Nooitgedachtbeest te jagen zodat ze kunnen voorkomen dat de legende uit komt en daarmee de Elfenvallei redden van de ondergang. Faun is de enige die geloofd dat hij niemand kwaad zou kunnen doen en roept de hulp van TinkerBell in om het Nooitgedachtbeest te beschermen maar lukt het hen om de legende van het Nooitgedachtbeest tegen te houden?

 

Mijn dochtertje vond het een erg spannend en vermakelijk verhaal. We hebben er samen enorm van genoten en natuurlijk veel gelachen. Het is een waardig nieuw deel van de TinkerBell collectie die inmiddels een flink aantal titels bezit. Nieuwsgierig geworden? De DVD en Blu-Ray zijn o.a. te koop bij bol.com!

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge