Prins Ribbit – Het dappere kikkertjedvd coverRibbit is een kikker, maar niet zomaar een kikker! Hij voelt zich niet thuis bij het meer waar hij woont, want hij is anders dan de andere kikkers. Samen met zijn beste vriendin Sandy, een vliegende eekhoorn, gaat hij op zoek waar hij thuis hoort. 
Mijn dochtertje is gek op dieren en ze kan ze ook bijna allemaal al benoemen! Zo kwam ik even niet op de naam van de vogel met de gekleurde snavel, "Weet jij hoe die vogel heet?" vroeg ik aan mijn dochtertje. "Dat is een toekan!" zei ze trots. Ze moest ook erg lachen om het gedrag van alle dieren, mede omdat ze erg veel grapjes maakten.


prinz ribbit 09Ribbit weet niet waarom hij anders is als alle andere kikkers. Hij houdt niet van water of springen zoals de andere kikkers. Hij besluit er op uit te trekken omdat hij niet gelukkig is. Hij ontmoet een vleermuis die zegt dat hij een prins is, gevangen in het lichaam van een kikker. En dat hij net zoals in de sprookjes een prinses moet zoenen. Dit klinkt voor Ribbit eigenlijk heel logisch! Dit was natuurlijk de reden dat hij zo anders is. Terwijl ze opzoek zijn naar een prinses belanden Ribbit en Sandy in een groot avontuur en komen ze allerlei verschillende dieren tegen, niet allemaal even lief.

Wanneer er een enge krokodil achter ze aan komt, waardoor ze in een sterke stroming terecht komen vind mijn dochtertje het wel een beetje spannend en komt wat dichtbij zitten met haar handen voor haar ogen. prinz ribbit 06De dappere avonturiers vinden een vijver vol met allemaal giftige kikkers! Een gemene man neemt een aantal kikkers mee zodat hij deze kan gebruiken om de prinses te vergiftigen. Ribbit en Sandy gaan hier proberen een stokje voor te steken. Gaat het ze lukken de kikkers te bevrijden en de prinses te redden?In de film komen namen voor, waarvan een paar bekend in de oren klonk. Ze moest erg lachen, want er was een diertje dat Angelina heette, dat deed haar gelijk denken aan Angelina ballerina.

Prins Ribbit is vanaf 30 april verkrijgbaar op dvd en bluray en niet alleen in 2D te bekijken maar ook in 3D! Met de nederlandse stemmen van Britt Dekker(bekend van 'echte meisjes'), Charly Luske(bekend van hollands got talent), Rogier Komproe(bekend als o.a. de stem van ezel uit shrek) en Reinder van der Naalt(bekend van o.a. de stem van Homer uit the simpson movie).

Koop deze dvd o.a bij bol.com

 

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge