Moederdag must have #2 Miyy Review + Winnen 17


miyy6

Het maakt niet uit of we kleine of grote prinsesjes zijn, elk 'meisje' wordt blij van sieraden. Daarom maken de sieraden van Miyy dé perfect Moederdag must have. In de webshop kijk je werkelijk je ogen uit. En eigenlijk wil je gewoon meteen alles hebben! Het is de ideale plek voor mooie cadeautjes, voor anderen maar ook zeker voor jezelf. Sieraden helpen je vaak je stijl uit te drukken. Maar het is ook de ideale manier om je herinneringen dagelijks met je mee te dragen. Een foto van je geliefde of een foto van je kindjes, die je trots aan iedereen kan laten zien. Zelf heb ik bijvoorbeeld een ketting met een foto van mijn dochtertje erin van toen ze net geboren was en ik krijg er heel veel leuke reacties op.

miyy1

miyy5

Mijn dochtertje van bijna 4 krijgt steeds meer interesse om sieraden te dragen. Een leuke eenhoorn aan een ketting en een aantal leuke armbandjes die ze vol trots draagt. Ze voelt zich dan al een hele grote meid. Ze weet precies wat ze mooi vind en is erg gefascineerd door mijn armbandje van Miyy. Het Swarovski steentje wat mooi schittert naast het hartje met haar naam erop trekt steeds weer haar aandacht. Gelukkig wordt dit armbandje ook gemaakt voor kinderen, die ik voor haar ga bij bestellen. Zodat we binnenkort samen matchen. Dit wordt denk ik een hele leuke verrassing voor haar want ze wilde meteen mijn armbandje hebben toen ik hem in de post kreeg. Er kunnen maximaal 4 hartjes met naam aan de armband en er is keuze uit roze, blauwe of een witte Swarovski steen.

miyyarm2

Naast mijn mooie armbandje zijn er nog veel meer leuke items te vinden in de shop. Allemaal voor zeer redelijke bedragen. Er zijn hele leuke geboorte kettingen. Deze hebben de naam van het kindje/persoon en de steen die past bij de geboorte maand. De slider armbanden is wat mij in de eerste instantie naar de webshop trok. Deze kan je aanpassen naar al je wensen. Met foto, leuke teksten, een naam slider of 1 van de vele decoratieve sliders. Afgemaakt met een leuke bedel met de naam van iemand erin. Nieuw in de webshop zijn de zilveren hart armbandjes met naam er kunnen maximaal 9 letters en cijfers in. Ook nieuw zijn de ringen met de text: 'enjoy the little things.' Niet alleen meisjes kunnen hier in hartenlust los gaan. Ook voor vaders en jongens zijn er hele stoere armbanden, kettingen en sleutelhangers.  Sieraden zijn leuk maar gepersonaliseerde sieraden zijn nóg leuker!

Vroeger droeg ik heel veel sieraden inmiddels is dat een stuk afgenomen. Maar mijn prachtige Miyy armbandje met de naam van mijn dochtertje er aan, draag ik elke dag! Ik ben fan! Kijk snel even op de website van Miyy voor jou eigen gepersonaliseerde sieraden. miyyarm

Winnen! Namens Miyy mogen wij speciaal voor Moederdag zo'n mooi armbandje met naam verloten. Wat moet je hier voor doen? Like Supermammies en Miyy op Facebook, tag 3 vriendinnen die je ook zo'n leuke armband gunt. En laat een reactie achter onder aan dit artikel. Uitslag is op Moederdag 10 mei.

 

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

17 thoughts on “Moederdag must have #2 Miyy Review + Winnen