Pippelot: handgemaakt met liefde!


K2O--r7f_400x400

De dagen worden langer, de zon schijnt vaker, de bloemetjes komen op, de plannen voor de grote schoonmaak zijn gemaakt en de kriebels om het huis even goed aan te pakken in de zin van schilderen, nieuwe decoraties eventueel verbouwen komen steeds meer om de hoek kijken. Ja, het voorjaar is volop aanwezig en dat betekend: actie!!

Dit jaar is de kamer van Kaylee aan de beurt. Ze wordt al een grote meid en Nijntje is toch meer voor baby’s zegt ze. Nijntje blijft natuurlijk tijdloos en zelfs voor volwassenen is het toegestaan om Nijntje leuk te vinden, dus ik ben het niet met haar eens. Maar goed, toedeloe Nijntje!geboortepakketsupergrootzoetwit

De kamer wordt gewit, de meubeltjes een beetje anders. Maar ja, wat dan? Ze is gek op muziek maar om nu haar hele kamer vol te hangen met K3 of Kinderen voor Kinderen vind ik niet zo’n goed idee. Peppa Big, Mega Mindy of Dora valt een beetje onder hetzelfde probleem. Zeker omdat haar smaak misschien van tijdelijke aard is en volgend jaar is toch echt een ander aan de beurt. Moeilijk hoor, geef mij dan maar liever de woonkamer.

Poster-schaap-NaamNa heel lang op webshops gekeken te hebben om ideeën op te doen en hopelijk een keuze te kunnen maken is in ieder geval 1 webshop erg blijven hangen: Pippelot! Wat een leuke items hebben ze daar zeg! En wat mij ook erg aanspreekt is: Handmade! Elk item in de shop is met de hand gemaakt. De vrolijke stofjes kleuren je tegemoet en de liefde voor kinderen straalt er van af. Het assortiment bevat vooral items voor baby’s; aankleedkussens, speenkoorden, speentasjes, geboortepakketten maar ook posters. En posters zijn een hele goede stap om mee te beginnen als je een kamer anders wilt hebben.

Er zijn posters in a3 formaat met allerlei afbeeldingen zoals een brandweerman, dinosaurus in de stad, een eenhoorn maar voor Kaylee de allerleukste: poster-naam-eenhoorneen schaap met de eerste zinnen uit het liedje ‘slaap kindje slaap’. En dan de mogelijkheid om ‘kindje’ te veranderen in de naam van Kaylee zodat het echt haar eigen poster wordt! De 1e keuze is gemaakt en voor mama reden genoeg voor een feestje met een bakkie koffie en een biscuitje. Fijn is dan ook als de poster gearriveerd is, Kaylee nog steeds volledig achter mijn keuze staat en zingend door de kamer heen springt. Op naar het volgende project!

Wil je ook een gepersonaliseerde poster of ben je op zoek naar leuke baby-items? Ga dan snel naar Pippelot.

 kaylee*De kleur wijkt helaas iets af want de foto kon helaas niet met daglicht gemaakt worden.

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge