Amstelmam – Cleverstix de leukste chopsticks vanaf 3 jaar Review+winnen 5


logoclever

Als ik mijn prinsesje vraag wat ze vanavond wil eten is het nooit zoals andere kinderen pizza, patat of pannenkoeken. Nee mijn prinsesje houdt van sushi, olijven en feta kaas. Dus wanneer ik haar dat vraag roept ze altijd sushi!! Als het aan haar lag at ze het elke dag. Ik ben zelf ook gek op sushi dus ik vind het helemaal niet erg dat regelmatig te eten (al gaat elke dag een beetje te ver;)

Zelf ben ik behoorlijk handig geworden in het gebruik van chopsticks en omdat mijn dochtertje dat er altijd interessant uit vind zien. Wil ze zelf ook altijd chopsticks die ze er dan inprikt en dan zo opeet. het ziet er ontzettend grappig uit.. Maar het sushigaat haar om het idee dat ze er dan ook een beetje bij hoort. Toen wij hoorde dat we van Amstelmam de Cleverstix uit mochten proberen sprong ze bijna letterlijk een gat in de lucht. En als bonus stond Hello Kitty er nog op ook! Kon het nog beter?

sushi1

Nadat ze binnen kwamen moest de maaltijd meteen gegeten worden met de Cleverstix. Ik deed haar 1x voor hoe ze haar vingers er in moest doen en sindsdien doet ze, ze zelf meteen goed. Ze kon er ook goed mee eten, pakte meteen alles er mee op of ze nooit anders had gedaan. Na het eten liep ze met de Cleverstix achter me aan alsof het een krokodil was. "rawrrr mama" 'klik klik' hoorde ik de hele tijd haha. In ieder geval enorm geslaagd hier want ze eet er elke dag mee! En daar is mama erg blij mee want ze is best een lastige eter bij gewone maaltijden. Maar ze eet nu zelfs haar boterham ermee.sushi2

Er zitten 3 ringen aan waarvan 2 roze. Deze roze kunnen er 1 voor 1 vanaf wanneer de kinderen er handiger in worden. Ze bevorderen de concentratie, ontwikkelen pen greep, kinderen krijgen meer plezier in het eten en betere fijne motoriek. Ze kunnen in de vaatwasser en zijn BPA-vrij.  Ook als de kinderen niet zo gek zijn op sushi zijn deze enorm leuk om mee te eten.

De site van Amstelmam is echt de moeite waard een kijkje op te nemen voor de Cleverstix en alle andere fantastische producten die ze verkoopt. Zoals mooi educatief speelgoed en chewbeads.

sushi3

Winnen!! Win ook een setje Cleverstix voor jou kindje! We hebben 1 jongens (een robot) en 1 meisjes (Hello kitty) variant om weg te geven! Like Supermammies en Amstelmam op facebook Laat even in de reacties weten welke je graag zou willen winnen en vergeet vooral je e-mail niet in te vullen anders wordt het lastig contact zoeken ;) Deze winactie is gesloten.

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

5 thoughts on “Amstelmam – Cleverstix de leukste chopsticks vanaf 3 jaar Review+winnen