Helpid4kids – Het leukste en vrolijkste SOS bandje 4


helpiflogo

Mijn dochtertje van 3 en een half is een enorme wegloper. En hoewel ik dacht dat dit gedrag zou verbeteren wanneer ze ouder zou worden, lijkt het alleen maar te verergeren. Vooral wanneer ik probeer af te rekenen (en ik dus ook geen kant op kan) pakt ze haar kans en rent ze naar buiten. Menig keer ben ik al achter haar aan gerend terwijl de caissière mijn spulletjes nog scande. Maar ondanks mijn snelle optreden is het ook wel eens voorgekomen dat ik haar niet meteen zag. En dan slaat de paniek toe.

Ze durft nooit ver te gaan en staat vaak net buiten de winkel te verstoppen achter een paal zodat ze me kan laten schrikken, maar je weet het nooit. Nu zul je denken oké, waarom doe je haar dan niet in een karretje? Tsja, je hoopt toch steeds dat ze netjes met je meeloopt. Soms heb je maar 2 dingetjes nodig en wil je even snel de winkel in en uit. En vaak gaat het ook gewoon goed. En uiteindelijk moet ze het toch écht leren.

Een tijdje terug ging ik naar de dierentuin. Daar stond een leuk handig apparaat die 'Dog tags' maakte. Ik heb toen overwogen er eentje te kopen gewoon, voor de zekerheid. Maar de ketting was te lang en dus net zo gemakkelijk af te doen. Dat was dus niet echt tegen mijn kleine slimmerd bestand. Toen kwam ik Helpid4kids tegen. Een handig en vrolijk armbandje met alle gegevens van het kind erop.

id4

We gingen naar hun website, hier konden we kiezen of we een los plaatje wilden, een los bandje of een complete bestaande uit bandje en plaatje. De plaatjes zijn er in roestvrij staal en van roze of blauwe siliconen. Mijn dochter wilde natuurlijk een roze plaatje want dat is haar lievelingskleur, dus ze klikte op de roze en ging naar een volgend scherm. Hier mocht ze de kleur van het bandje kiezen. Ook deze werd knalroze. Ik probeerde nog te sturen op een roze bandje met witte streep omdat hij lichter leek maar haar keuze was duidelijk. Knalroze! (Achteraf was het een goede keuze want hij is echt leuk zo!)

Daarna mocht ik de gegevens invullen. Hier kan je alles neerzetten wat handig is zoals allergieën, medische aandacht, telefoonnummers, naam, bloedgroep, wat je maar belangrijk vindt. Ikzelf koos voor haar naam, woonplaats, geboortedatum en mijn telefoon nummer. Daarnaast zetten we ook oma haar nummer er op voor het geval dat. Daarna nog even op bestel klikken, daar onze gegevens invullen en ziezo het bandje was besteld.

Twee dagen later was het bandje al binnen! Daarvan was ik echt onder de indruk. Meteen nadat mijn dochtertje uit school kwam deed ik hem bij haar om. Het id3eerste wat opviel was hoe goed de sluiting vast zat. Die kon ze niet zomaar open peuteren. Gelukkig had ze die behoefte niet want ze vond hem erg leuk en liep er mee te paraderen alsof ze een mooie nieuwe armband had gekregen.

Ze draagt het bandje nu elke dag en vergeet vaak dat ze hem om heeft. Weglopen doet ze helaas nog steeds maar ik ben wel een stuk geruster dat ik haar snel weer terug zou vinden. ;) Wil je ook zo'n cool en handig bandje maken? Kijk dan snel op de site van Helpid4kids voor meer informatie of om meteen te bestellen.

id5

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

4 thoughts on “Helpid4kids – Het leukste en vrolijkste SOS bandje