Domino kinderkleding – Review Prachtige kleding voor prinsjes en prinsesjes+ Winnen 10


jurklogo

Mijn kleine pech vogeltje moest bloedprikken en dat werd best wel een gedoe, de ader raakte kwijt, mijn dochter en ik allebei in tranen.. Zij van de pijn en ik van haar verdriet. Ze kreeg nog een stukje worteltaart van me om haar te troosten maar het hielp allemaal niet meer. Tot we thuis kwamen en er een pakje van Domino kinderkleding in de brievenbus zat. "Is het voor mij?!" en "maak open, maak open!!" Mijn dreumes sprong vrolijk en uitgelaten om me heen. Eenmaal boven gekomen maakte ik het pakketje open en ik hoorde echt een girly kreet "MIJN MOOIE ZOMER JURK IS BINNEN" 

jurk1

Uiteraard wilde ze hem meteen aan, en naar eigen zeggen NOOIT meer uit haha. Het is een vrolijke jurk met mooie bloemen motief. Net leuk genuanceerd dat het niet te druk word. De rok is fel roze en tule en dan nog een mooie blauwe strik om het geheel af te maken. Ik heb niet alle foto's voor het artikel gebruikt maar mijn prinses veranderde in een waar foto model met deze jurk. Poses galore alsof ze zo 'Hollands got talent' in kon.

jurk2

jurk3Helaas wil moeder natuur nog niet dat deze jurk in zijn volle glorie naar buiten wordt gedragen. Facebook besloot dat vandaag ook even lekker in te wrijven door me een flash back aan vorig jaar te sturen waarin mijn dochter in een spaghettiband shirtje en 3-kwarts broek liep met sandalen en het dus vorig jaar deze tijd lekker warm was buiten. En geen hagel zoals vandaag haha. Ondanks het slechte weer mag de pret niet drukken. Deze jurk is natuurlijk net zo makkelijk te combineren met een leuk vestje of bolero en een leuke maillot.

Het mooie aan Domino kinderkleding is dat ze echt een unieke collectie wilde hebben en het daarom buiten Nederland zijn gaan zoeken. Hierdoor is de kans erg klein dat je kind precies het zelfde draagt als een klasgenoot. Alle kleding is erg hip en veel er van erg lief met veel kantjes en ruches.  Uiteraard is hier ook genoeg stoers te shoppen als je niet van alle kantjes en dingetjes houdt. Maar ik ben er stiekem best gek op. Ik focus nu erg veel op de meisje's kant want ik heb nou eenmaal een meisje en dan krijg je best wel een soort van tunnel visie, maar ook voor coole jongens is hier hele leuke kleding te vinden. Daarnaast verkopen ze nog schoenen, accessoires en ook voor mama's zijn er leuke musthaves te koop.

Wat ik zelf erg fijn vind is dat er zo'n grote collectie feestelijke kleding te vinden is want ik zit rond mijn dochtertje haar verjaardag en kerst vaak best wel met de handen in de haren om weer iets orgineels en feestelijks te vinden. En een leuke feestjurk kost soms al gauw 45/50 euro. Bij Domino kinderkleding is dat niet het geval. Ze hebben prachtige jurkjes voor schappelijke prijsjes. Zodat je kind zich écht een prins of prinses kan voelen tijdens deze dagen.jurkwin

WINNEN!!! En het feest kan nu echt beginnen!! We mogen namens Domino kinderkleding een FANTASTISCHE jurk weggeven!! namelijk het jurkje Sophie! verkrijgbaar in de kleuren: Paars ,Koraal roze, Fuchsia. roze en Aqua groen te verkrijgen in maat 92 t/m 146. Niet meer alle maten zijn beschikbaar dus voor het meedoen kijk even hier of je maat aanwezig is en in welke kleur. Like Supermammies en Domino kinderkleding op facebook en vul het formulier in onderaan de pagina. winactie gesloten.

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

10 thoughts on “Domino kinderkleding – Review Prachtige kleding voor prinsjes en prinsesjes+ Winnen