Sproetiz strijkapplicaties: mijn “Nachtwacht”!


sproetiez

Zodra er post wordt bezorgd is het een race tussen mij en de kinders, wie er als eerste de post weet te bemachtigen. Zijn dat de kinders, dan kan het wel eens voorkomen dat er een poststuk gevierendeeld wordt en later weer met plakband in elkaar gepuzzeld moet worden om het te kunnen lezen. Gelukkig ben ik er als de kippen bij ( handig als je weet dat er iets komt ) en kan ik de post heelhuids in ontvangst nemen.

De envelop komt van sproetiz.nl en maakt mijn dag nog beter dan het al is want mammie kan gaan knutselen!!!

De inhoud bestaat uit een aantal strijkapplicaties die ik mag uitproberen. Voor de test heb ik gekozen voor een 3tal bloemen, in het roze, die gevonden kunnen

inhoud

inhoud

 

 

 

worden onder de naam: Plurenia’s, en de broek van dochterlief. Mijn doel is om te ondervinden of het inderdaad zo makkelijk is om je outfit, tas, kussen op te pimpen. Nu moet ik eerlijk zijn dat ik al een beetje ervaring heb met strijkapplicaties en ik weet hoe het eruit kan zien als het mislukt.

Oke, we gaan aan de slag..

broek5

gebruik bakpapier

 

 

 

 

De instructies staan netjes op www.sproetiz.nl vermeld en makkelijk te volgen. Het enige wat ik lastig vind is het bepalen van de juiste plek voor de strijkapplicatie ( wispelturig ). Een kleine 2 minuten later, staan de roze bloemen op de broek en moet ik mij inhouden om niet gelijk alle applicaties te gaan gebruiken. Dat lukt en vol trots kijk ik naar mijn creatie alsof ik “De Nachtwacht” heb geschilderd met 2 vingers in de neus. Een kind kan de was..uhm..pimpen..

broek6

het eindresultaat

 

 

 

 

Op de webshop kan je uit verschillende variaties kiezen maar er is ook de mogelijkheid om je eigen plaatje of tekst te laten drukken, in elke kleur die je maar wilt.

Dus.. als je shirt, broek, etui, enz. een opknapbeurt nodig heeft, gebruik dan de strijkapplicaties van www.sproetiz.nl en creëer je eigen versie van Rembrandt.

Psst ze hebben ook hele leuke kleding, sieraden en complete pakketten voor een kinderfeestje!!

Dit vind je misschien ook interessant:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge