Feestknipjes – De allerleukste haar spulletjes voor echte (ijs-)prinsesje’s 1


ivyclip4

Als je veel met facebook te maken hebt kom je soms de leukste dingen tegen, een goed voorbeeld hiervan is de website feestknipjes.

Mijn oog viel op de haarbandjes met naam erop, deze leken me erg leuk als clipivy1haarclipjes. Mijn dochter had net nieuwe look a like uggs met parelmoer glittertjes en wilde graag bijpassende clipjes. Met dit in gedachten nam ik contact op met de eigenaresse die op haar beurt enorm goed mee dacht. Ze had de clipjes niet op voorraad, maar ging ze meteen voor me bestellen. Ze luisterde goed naar mijn wensen en in overleg kwamen we op fantastische clipjes uit. Ze zette wat verschillende opties op een foto en ik was helemaal verliefd! De prijs van de haar spulletjes is enorm schappelijk en de bezorging snel en goedkoop.

Ik was zo blij met de clipjes dat ik besloot nog een setje te bestellen maar dit maal geïnspireerd door 'Frozen' Alle meisje's mama's weet hoe moeilijk het is om spulletjes te vinden van frozen. Ik wilde ze een tijdje terug bestellen bij eclipivy2en bepaalde grote winkel keten maar ze waren in korte tijd volledig uitverkocht. Voor mij was dat een geluk bij een ongeluk want de clipjes die ik nu heb besteld bij Feestknipjes zijn veel leuker! Ook dit keer luisterde ze goed naar mijn wensen en kreeg ik opties! Toen ze binnen kwamen liet ik mijn Frozen fan zelf de envelop open maken, ze gaf een harde gil van blijdschap, begon te springen en vervolgens riep ze naar alle voorbijgangers: "ZE ZIJN BINNENNNNN" Alsof dit nog niet genoeg indicatie was dat ze er blij mee was zei ze steeds "Ik ben er zo blij mee mama" Geslaagd cadeautje dus :D

De opties zijn eindeloos en ik ga absoluut nog meer bestellen!

*Momenteel is er een valentijns actie tot 14 februari 3 babyknipjes voor €3,-

Ik heb een selectie van haar creaties hier op gezet maar voor de echte impressie moet je eigenlijk gewoon snel even een kijkje nemen op de website of facebook pagina van feestknipjes.

clipivy5

clipivy3

Dit vind je misschien ook interessant:


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

One thought on “Feestknipjes – De allerleukste haar spulletjes voor echte (ijs-)prinsesje’s